bezgin yazdı:
- Offtopic :
- Ulusal yayın yapan televizyonların artık kendisini konuşmacı olarak davet etmediğini ileri süren Sarızeybek, Türkiye’nin tehlikeli bir süreçten geçtiğini söyledi. Yeni partiler kurularak kaybedilecek zaman olmadığını ve erken seçime gidilmesi gerektiğini kaydeden Erdal Sarızeybek, “İşte görüyorsunuz, şu an AKP siyasetinin dışında iki büyük parti var. MHP ve CHP. Diyeceksiniz ki, öbür siyasi partiler yok mu? Ama tarih bize diyor ki, bunların yüzde 10 barajını aşma şansı yok. MHP ve CHP etrafında severiz, sevmeyiz önemli değil, bu siyaseti değiştirmemiz lazım. Tehlikeden kurtulmak için. Derhal, MHP ve CHP’yi, onlar istese de istemese de seçeceğiz, iktidar yapacağız. Yani şöyle söyleyeyim, sağda, solda hangisi seviyorsa orada birleşin” dedi.
Hiçbir siyasi parti ve dernek üyesi olmadığını belirten Sarızeybek, birleşme adına, kabul edilirse Atatürkçü Düşünce Derneği ile Ülkü Ocakları’na üye olabileceğini söyledi.
http://www.beyazgazete.com/haber/2010/0 ... lesin.html
Çetin Taş yazdı:Türkan yazdıklarıma verdiğin cevaplar ya da cevap değillerse yazdıklarıma karşılık devam ettirdiğin tartışma beni tatmin etmedi.
Çetin Taş yazdı:Baykal'a güveniyorum. Yalan söylemeyeceğine de inanıyorum. Dürüst bir siyasetçi olduğuna da inanıyorum.
Çetin Taş yazdı:Deniz Baykal'ın bir seim öncesi Ahmet Türk ile bir araya gelip görüşmesinden ne gibi bir zarar görüyorsun?
Çetin Taş yazdı:Son olarak,sorularıma soruyla cevap vermek yolunu seçmişsin Türkan.Ben sordum.Baykal gitsin,güzel.Kim gelsin?Söyle bir kişi.Ben de bileyim senin bu konudaki kafandaki ismi.CHP'nin içinde başkası var mı,yok mu,varsa kim?Bildiğin birisi varsa öğrenmek isterim.
Çetin Taş yazdı:Yaklaşımını da gerçekçi bulmuyorum Türkan.
Türk-Kan yazdı:Hiçbiri değil. Bu bölünmüşlükle düşmana direnilmez. Ne zaman ki, herkesi Gazi'nin ilkeleri altında toplayan bir lider/oluşum çıkar, o zaman birleşilir, başarıya ulaşılır. Bunu tek başına ve esasen güvenilmeyen ne CHP, ne MHP, ne HEPAR, ne TP, ne bilmemne başarabilir. Herkes kendisi ile meşgûl. Üç yıl önceki Cumhuriyet Mitingleri'nde ne diyordu millet: "Artık birleşin, yarın çok geç olacak!" Bin parçaya bölünün, tek adam partileri kurun, koltuklarınıza yapışın, söylemlerinizle eylemleriniz celişsin, demiyordu millet. Ve millet de artık diretecek, iyinin kötüsü, seçmek zorundayım işte, demeyecek!
Çetin Taş yazdı:Benim "doğrum" zaten Çetin, seninki farklı elbette. Allah ülkemize doğruyu nasip etsin. Haklı çıkmanı çok isterim.
Çetin Taş yazdı:MHP'yi bilmem ama şu ortamda dahi CHP'nin çalışmadığını söyleyebilen arkadaşları da anlayamıyorum.ERGENEKON mahkemelerinin tamamını izliyor CHPli milletvekillerinden oluşan bir heyet.Başından beri.Bu sayede şerefsiz medyanın haber atlaması,saklaması engelleniyor.Baykal dahil birçok CHPli defalarca emekli ve muvazzaf subaylardan Doğu Perinçek ve arkadaşlarına kadar içerideki herkese sahip çıktılar. Peşpeşe önce Büyükanıt,sonra Başbuğ'un yapamadığını yaptılar.Kayıtsız şartsız emekli ve muvazzaf subaylara sahip çıktılar.Yargıdaki F Tipi örgütlenmenin kararlılıkla üzerine gittiler.Erzincan savcısının başına gelenlere en baştan itibaren karşı çıktılar.Türkiye'nin ilgisini sağladılar.Her türlü cemaatleşme ile ilgili onlarca raporu meclise sundular.Tabi ki bu raporların çoğundan haberi yok insanların ama bunları en azından ULUSAL KANAL ve HALK TV'den sürekli duyurdular,duyurmaya devam ediyorlar.TEKEL İŞÇİLERİ'nin en baştan itibaren yanında yer aldılar.Şu an TEKEL İŞÇİLERİ'nin barındığı çadırlar,yiyecek-içecek ihtiyaçları CHPli Çankaya Belediyesi tarafından sağlanıyor.Habur'daki rezaletin,Kürt açılımı denen kepazeliğin,Gökçek-Dengir Mir Mehmet Fırat-Ali Dibo-AKBİL-DENİZ FENERİ ve daha nice yolsuzluğun tek ve en
CHP'ye kürt irkcilari, dinci sahtekarlar, Turanci irkcilar karsi. Liberaller, sagcilar, sosyalistler karsi, sorosyalistler karsi, bunlari biliyorduk zaten. Ama Mustafa Kemalci'lerin de karsi oldugunu burada ögrendim.
Ram yazdı:Önemli olan, sonuna kadar gidebilecek olanların var olup olmadığı; varsa bunların kim olduklarıdır. Bununla birlikte şu da bilinmelidir ki, yalnızca âşık olanlar sonuna kadar gidebilir ve yalnızca âşıkların mukavemeti tam başarı sağlar ve kesin yengiye ulaştırır.
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk