Çiftlik A.Ş'de Diyanet'in ihalesi yandaşa gitti

Genel & Güncel Konular

Çiftlik A.Ş'de Diyanet'in ihalesi yandaşa gitti

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzt Ağu 28, 2023 16:02

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'acil' kodu ile açtığı yemek ihalesini iktidara yakınlığıyla bilinen Kızılay yönetim kurulu üyesi aldı.
Resim
İhaleler yandaşlara pay edilmeye devam ediliyor. Son olarak Diyanet’in ‘acil’ koduyla açtığı yemek ihalesini iktidara yakınlığıyla bilinen Kızılay Samsun Şubesi yönetim kurulu üyesinin aldığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanlığı’nın Diyanet İşleri için açtığı ve “Samsun’daki Aşıkkutlu Dini İhtisas Merkezi’nde eğitim gören 118 kişi için yemek hazırlama ve servisi”ni içeren ihale, Kızılay Samsun Şubesi yönetim kurulu üyesi İlhan Aytaş’a verildi.

Aytaş Yemek Fabrikası’nın sahibi olan İlhan Aytaş, 2 milyon 242 bin 621 lira 98 kuruş bedelindeki ‘acil kodlu’ ihaleyi Pazarlık usulüyle kazandı.
Resim
Aynı zamanda Samsun ESDER Şube Başkanı unvanına sahip olan İlhan Aytaş, hükümete yakınlığı ile biliniyor.

İHALEDEKİ ACİL DETAYI
Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Samsun Aşıkkutlu Dini Yüksek İhtisas Merkezi içim 2 Ağustos 2023 tarihinde açılan ihale ‘MD 21 B’ kodu taşıyor. Pazarlık usülü ile yapılan bu ihalelerin gerekçesi ise şöyle belirtiliyor:
Resim
‘Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya yapım tekniği açısından özellik arz eden veya yapı veya can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından ivedilikle yapılması gerekliliği idarece belirlenen hallerde veyahut idare tarafından önceden öngörülemeyen olayların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılmasının zorunlu olması”
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2343

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x