Çıkarı olmadan parmağını oynatmaz bu yandaş çetesi.neden kudurduklarını anlıyoruz zaten...Hepsinin derdi haksız kazançları.

Genel & Güncel Konular

Çıkarı olmadan parmağını oynatmaz bu yandaş çetesi.neden kudurduklarını anlıyoruz zaten...Hepsinin derdi haksız kazançları.

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Oca 27, 2022 11:03

Sezen Aksu açıklamasında ‘kafalarına sıkacağız’ diye tehditler savuran AKP’li, ihale müptelası çıktı
Sanatçı Sezen Aksu hakkındaki suç duyurularının ardından yaptığı açıklamada, “Kafalarına sıkacağız” ifadeleriyle skandal tehditler savuran AKP’li Erol Bulut’un, şimdiye kadar kamudan toplam bedeli yarım milyar lirayı aşkın onlarca ihale aldığı ortaya çıktı.
Resim
Sanatçı Sezen Aksu hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan ve yaptığı açıklamada “kafalarına sıkacağız” ifadelerini kullanan, “15 Temmuz Gazileri Platformu” Başkanı Erol Bulut, çoğunluğu AKP’li belediyeler olmak üzere kamu kurumlarından şimdiye kadar yarım milyar lirayı aşkın 48 ihale aldı.

500 MİLYONU AŞKIN DEĞERDE 48 İHALE
Mavi Yeşil Turizm Gıda İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şirketi’nin yüzde 50 ortağı da olan Erol Bulut, özellikle AKP’li belediyelerden aldığı çok sayıda ihale ile biliniyor. Son 4 yılda, büyük bir çoğunluğu AKP’li belediyeler olmak üzere çeşitli kamu kurumlarından 48 ihale aldı. 48 ihalenin toplam bedeli 500 milyon TL’yi aştı. Mavi Yeşil firması son olarak geçen ay Kartal Belediyesi’nden 63 milyon 638 bin TL bedelli bir ihale aldı.

Öte yandan Erol Bulut’un oğlu Yunus Emre Bulut’un firması Jet Kar Turizm Nakliye Taşımacılık Otomotiv San. Ve Tic. Ltd. Şirketi de, yine geçen ay Eyüpsultan Belediyesi’nden 12 milyon 499 bin 156 TL’lik ihale aldı.

AKP’DEN ADAY ADAYI OLMUŞTU
“Kafalarına sıkacağız” diyen Erol Bulut, 2018 milletvekili seçimleri için AKP’den İstanbul 3. Bölge’den milletvekili aday adayı olmuştu.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x