'Cinayetlerde Fethullahçı polislerin izi var'

Genel & Güncel Konular

'Cinayetlerde Fethullahçı polislerin izi var'

İletigönderen Türk-Kan » Sal Kas 25, 2008 15:23

"Cinayetlerde Fethullahçı polislerin izi var"

Sanık Ergün Poyraz, savunmasına Ergenekon iddianamesini “2500 sayfa olan karşıdevrim iftiranameleri” şeklinde niteleyerek söze başladı. Poyraz, tutuklanmadan önce 2002’den bu yana Ankara Emniyet Müdürlüğü ve jandarma görevlileri tarafından korunduğunu anlatarak “Her dakikası kayıt altında olan bir yazar olarak bunca suçu nasıl işledim” diye sordu. “Örgüt üyeliği” suçlamalarını reddederek “Tayyip Erdoğan gibi terör örgütü İBDA-C’ye tebrik kartı mı gönderdim” diye soran Poyraz, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın İBDA-C’nin yayın organı olduğu öne sürülen Taraf Dergisi’nin arka sayfasına Al-Baraka’nın ilanını verererek destek olduğunu iddia etti. Savcıların kendisini “Hizbullah ile de işbirliği yaptığı iddia edilen sanal bir örgütün” üyesi olmakla suçlanığını belirten Poyraz, “CIA’nın kanatları altında faaliyet gösteren Fethullah Gülen gibi Hizbullah’a övgüler düzüp, onları teşvik mi ettim” dedi. Gülen’in “çalışmalarımızdan rahatsızlık duyanlar şeytandır” sözlerinin ardından Necip Hablemitoğlu’nun ve emekli Binbaşı İhsan Güven’in öldürüldüğünü söyleyen Poyraz, Gülen’in ilişkilerini sorgulayan cemaatin finansörü Sadettin Çetin’in de öldürüldüğünü anımsattı. Erdoğan’ın kendisini ve Mehmet Bölük’ü Amerikalılara ve TÜSİAD’a şikâyet ettiğini öne süren Poyraz “Tayyip’in yolsuzluklarını yazan Bölük, şikâyetin ardından şaibeli bir kazada öldü” dedi.

Aksoy, Üçok, Emeç, Dursun cinayetlerinin Abdülkadir Aksu’nun İçişleri Bakanlığı sırasında gerçekleştirildiğine dikkat çeken Poyraz, “Dün hunharca cinayetlerle amacına ulaşan irtica, bugün Hablemitoğlu, Güven, Hrant Dink ve Malatya suikastı, Danıştay saldırıları gibi olaylarla deşifre olmuş, işledikleri suçları Atatürkçülerin üzerine yıkmaya çalışmışlardır. Hablemitoğlu, Emniyet ve MİT’te yuvalanan Fethullahçı yapılanmanın saldırısıyla öldürüldü. Ne kadar siyasal cinayet varsa altında Fethullahçı yapılanmaya dahil polisler var” dedi.

Resim

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen lozan 2005 » Sal Kas 25, 2008 22:53

Abdülkadir Aksu
Nedense hep Yurtseven insanlar öldürüldü.
Hic biride bulunmadi.
Abdülkadir Aksu’nun görevi yurtseverleri yok etmek.
Yikilsin Agalik
Yasasin Cumhuriyet
Kullanıcı küçük betizi
lozan 2005
Üye
Üye

İletiler: 716

İletigönderen kaye » Çrş Kas 26, 2008 0:16

Özet nedir diye soran olursa; "işte budur" derim..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen orhunefe » Pzt Mar 23, 2009 22:46

Ergün Poyraz hala tutuklu.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Mar 23, 2009 23:42

İnsanların hapiste geçirdikleri 1 yıl,10 yıl,20 yıl elbette uzun süreler arkadaşlar.Ama bundan 1000 sene geçtikten sonra tarih kitaplarında sadece ayrıntı olacaktır bu şimdi bize uzun süre olarak gelen süreler.Ve gerçek ama yalnızca gerçek sonsuza kadar insanlığın ve tabi insanlık var oldukça devam edecek TÜRK MİLLETİ'nin önünü hep aydınlatacaktır!!!
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x