Çocuklarınızdan şekerli ürünleri ekmeği uzak tutun. Ülkemizin geleceğine yazık etmeyin.

Genel & Güncel Konular

Çocuklarınızdan şekerli ürünleri ekmeği uzak tutun. Ülkemizin geleceğine yazık etmeyin.

İletigönderen İlteriş Kağan » Çrş Tem 13, 2022 1:11

Japonya’da çocuklara 7 yaşından itibaren kahvaltıda en az 2 yumurta yediriyorlar.Ekmek genellikle yok, varsa da çok az.Her akşam genellikle Deniz mahsülü,yani balık yeniyor.Japonya ve Güney Kore’de ceviz ithalatı son 50 yılda %140 artmış.Çocuklara durmadan ceviz yediriyorlar. son 20 yıldır , Türkiyenin gıda politikasını emperyalistler dizayn ettiğinden beri, zihinsel olarak sağlam bir gençlik maalesef yetişemiyor. Asıl sorunun kaynağına hiç inmedik, tartışmadık. ABD de teknolojik üretimin merkezi silikon vadisinin”nasıl beslendiklerini anlattılar şok oldum.1950lerde ki Alman devletinin gıda politikasını araştırın. Güney Kore’de Japonya’yı örnek almaya başladı.Bu ülkeler çocuklara resmen nasıl beslenmesi gerektiğini öğretiyor,dayatıyor. Şeker,ekmek(tam buğday,kepek) farketmez .

Odaklı beslenme beyin hücrelerini öldürüyor. Marketlerdeki karbonhidratlı paketli gıdalar tamamen operasyon aracı olmuş.ABD halkı da g*rizekalı obezite olmuş.Çünkü aynı beslenmenin esiri olmuşlar.Sadece beyin göçü ile farkı kapatıyorlar, yada özel olarak seçtikleri bireylerin beslenmesine önem veriyorlar. Burdan net olarak söylüyorum; Türkiye cumhuriyetinde milli bir gıda politikası olmadan kalkınma imkansızdır. Türkiye’de protein bazlı ürünler pahalı iken, karbonhidratlı ürünler neden daha ucuz? Vejeteryanlık neden yaygınlaştırılıyor En büyük protein kaynağı olan kuzu etini kaç kişi yiyebiliyor?Hayvancılık neden bitirildi? Asıl milli mesele budur?Asıl beka sorunu budur?Matematik zekası olmayan,kod yazmasını bilmeyen gençliğin olduğu ülke,yazılımda ilerleyemez.Yapay zeka maalesef geliştirilemez.Anne babalara sesleniyorum; Çocuklarınızdan şekerli ürünleri ekmeği uzak tutun. Ülkemizin geleceğine yazık etmeyin.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x