Daha önce şoförü ve koruması gözaltına alınan, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Karagümrük çetesiyle irtibatlı bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
Hatırlarsanız bundan bir kaç ay önce Cübbeli Ahmet Hoca'ya ait olduğu iddia edilen seks kaseti internete düşmüş, Cübbeli'nin adamlarının Karagümrük çetesi ile irtibatı da, bu kasetleri ele geçiren kişilerin izini bulmak için olduğu iddia edilmişti..
Çeteyle irtibatı var mı yok mu, varsa ne boyutta bilemem. Ama şimdi herkes Cübbeli’yi seks kaseti yaktı diyor. Şu ana kadar Cübbeli için çıkıp ben kefilim ya da temiz bir arkadaştır diyen de yok.
Günümüzde cemaatlere dokunulamazken, Cübbeli kimin tekerine taş koyup kimleri kızdırmış olabilir ki dokunuldu?
Bunun cevabını vermek için, Cübbeli Ahmet Hoca’nın internette dolaşan bir ses kaydı var. Ona bir bakalım..
Bu ses kaydı yorumsuz ve üzerine bir söz söylenmeden her şeyi özetleyecek düzeyde.
Bakın Cübbeli Ahmet Hoca o ses kaydında neler diyor.
“İslam’a ne kadar zarar geldi ya.
Bu 8-10 senedir ne kadar İslam’a zarar geldi farkında mısınız?
İtikatlar nasıl bozuldu farkında mısınız?
Sizde zannediyordunuz ki din düşmanları gelirse bizi gavur ederler,
Korkuyordunuz.
Halbuki en büyük din düşmanları zamanında bile hocalar şeyhler gizli gizli İslam’ı bugüne kadar bozmadan getirdiler mi getirdiler.
Ama şimdi serbestlik var zannettirdiler size.
Efendim adam namaz kılıyorsa karısı da baş örtülüyse tamam.
Bu adam ne derse desin doğrudur.
Bana ne karısının baş örtüsünden
Bana ne adamın namaz kılmasından.
Adam bana diyor ki Muhammedîn Resulullah şart değil
Ben ona bakarım.
Sen onları görmüyorsun
O taraftan Amerika’yla anlaşılmış Yahudi’yle diyalog kurulmuş gizli kapılar kapalı kapılar ardında neler yapılmış.
Hoca efendi bana ne ya adam namaz kılıyor daha ne istiyorsun kurdeleyi bismillah diyor keserken,
Bismillah.
Eskiden Allah demek yasaktı şimdi Bismillahla kurdele kestiği için iş bitti..
Aklınıza turp suyu
Yazıklar olsun
Allah diyerek besmeleyle sizi kandırmasınlar
Karıları örtülü diye sizi kandırmasınlar
Kafaların içinde ki itikatlara bakın
İslamsız cennet yok
Muhammedîn Resulullahsız Kuransız cennet yok
Sabaha kadar teheccüd kılıp ağlayan adam kalkıp derse ki Rusya’daki falan kilisenin papazları da hidayet üzerinedir.
Onlarda İncil’den doğru söylüyorlar, onlara uyanda doğruyu bulmuş olur derse bu adamın teheccüd’ü ve ağlaması beni asla kandırmamalı.
Kanarsam ahirette helak olurum. Ben sizi uyarıyorum, uyandırıyorum.
Allah için konuşuyorum.
Menfaat beklentim yok, rey istemedim para istedim aday olmadım.
Koltuk sandalye derdim yok, ha böyle sürünüyorum.
5-10 tane dertlisi kaldı bu işin onlarla dertleşiyorum.
Ama hacısı hocası bana düşman oldu.
Niye bizim partimizi destekliyor musun?
Niye bizim liderimize uymuyorsun?
Niye doğruyu söylüyorsun?
Peki sen niye doğruyu söylemiyorsun
Bırakın bu İsrail ile dostluğu niye demiyordun, bırakın bu İsrail’e toprak vermeyi.
Sen bir hocasın sen niye bunu vaaz etmiyorsun da, bana diyorsun ki doğruyu niye söylüyorsun.
Bunlar nasıl hoca birde bunlarla uğraşıyoruz.”
İşte Cübbeli’nin yorum bile eklenmeyecek bu ses kaydına, bir de “Zaman Gazetesini” ima ederek “evinize sokmayın”sözünü ekleyin.
Ve şimdi soruyu tekrar sorun kendinize..
Cübbeli’yi hangi kaset yaktı?
Cemaat Cübbeli'ye neden kızgın ve Cübbeli cemaatin hangi oyununu bozuyor?
Levent Bulut
leventbulut@haberokur.com