Serdar Ant
Cumhur Utku,
13 askerimizin teröristler tarafından şehit edilmesi üzerine, FACEBOOK isimli sosyal paylaşım sitesinde yaptığınız aşağıdaki açıklamadan ötürü sizi şiddetle KINIYORUM…
“13+6=19 genç öldü.
19 anne de onlarla beraber öldü...
Etti 38 ölü...
Babaları, kardeşleri sayma,
Beni sayma,
Seni sayma...
13'e 6'yı katmadık şimdiye kadar. Yanlış yaptık! Eğer katmamaya devam edersek 13'lerin artacağını eski bir asker olarak adım gibi biliyorum... (duygu dışı akıl yürütme)”
19 anne de onlarla beraber öldü...
Etti 38 ölü...
Babaları, kardeşleri sayma,
Beni sayma,
Seni sayma...
13'e 6'yı katmadık şimdiye kadar. Yanlış yaptık! Eğer katmamaya devam edersek 13'lerin artacağını eski bir asker olarak adım gibi biliyorum... (duygu dışı akıl yürütme)”
Yazdıklarınızı okuyunca bir asker oğlu olarak utanç duydum!
13 askerimizin şehit olduğu çatışmada öldürülen vatan haini 6 PKK’lıyı da gözyaşı dökülecek kimseler olarak ele almanız hiçbir şekilde hoş görülecek ve anlaşılabilecek bir davranış değildir.
Şehit olan 13 askerle onları katleden alçaklar, aynı amaçlar için mi o çatışmaya girdiler?
Vatanı için şehit olan Mehmetçikle o vatanı bölmek için kan döken eli kanlı katili aynı düzeyde değerlendirmek ve sizin deyiminizle “13’e 6’yı katmak”, PKK terör örgütünün yapmak istediklerine teslim olmaktır işte! Emperyalizm maşası PKK’nın ve kuyrukçularının yıllardan beri yaptığı da sizin şimdi sözde “duygusal” bir şekilde pazarladığınız bu işbirlikçi ve teslimiyetçi mantığı egemen kılmaya çalışmaktır! Düşüncesizce sarfedilmiş bu sözler, vatanı bölmeye çalışan katil sürüsüyle aynı safa düşürdü sizi!
O çatışan birliğin başında siz olsaydınız, “aman 13’ler artmasın” diyerek mi hareket edecektiniz?
Yaptığınız “duygu dışı akıl yürütme” değil, akıl dışı bir saçmalamadır, teslimiyettir… Şehitlerimizi asıl öldüren şey, onları PKK’lı vatan haini alçaklarla aynı kefeye koyan sizi gibilerin sakat mantığıdır!
Yazıklar olsun!
15 Temmuz 2011