Cumhurbaşkanı Gül’den ‘Güzel’ atama

Genel & Güncel Konular

Cumhurbaşkanı Gül’den ‘Güzel’ atama

İletigönderen barttao » Cmt May 24, 2008 23:21

[img]http://www9.gazetevatan.com/newpics/news/240520081031022371015.jpg[/img]

CumhurbaŞkanI Abdullah Gül, Hasan Celal Güzel’in oğlu Mustafa Güzel’i Devlet Denetleme Kurulu’na “uzman” olarak atadı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar ABD’de yaşayan Güzel’in oğlu, yurda döndükten sonra “devlet memuru” olarak göreve başladı. Mustafa Güzel “Benim bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Sayın Cumhurbaşkanının takdiridir. DDK’da uzman olarak göreve başladım. Bir ay oldu. Siyasal mezunuyum. 1969 doğumluyum” diye konuştu. Cumhurbaşkanlarına yakın kaynaklar, 39 yaşında devlet memurluğuna alınmanın söz konusu olmadığını, ancak Güzel’in oğlu için Cumhurbaşkanı Gül’ün onayı alındıktan sonra atamanın yapıldığını belirtti.

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.as ... sid=180212

Devlet Memuru olabilmek için aranan şartlardan biri 30 yaşından gün almamış olmak
Ey Türk Gençliği Birinci Vazifeni Unutma
Kullanıcı küçük betizi
barttao
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen altinkopru » Pzr May 25, 2008 2:11

Eminim mesleğinde gösterdiği üstün performanstan ve edindiği engin tecrübelerden yararlanılmak amacıyla kadroya dahil edilmiştir.
...Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır.
Genç, �Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir� diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Onu hapse atacaklar. Diyecek ki, �Ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.�
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği.
Kullanıcı küçük betizi
altinkopru
Üye
Üye

İletiler: 77

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x