Cumhuriyet Bayramı'mız Kutlu Olsun!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen İrfan Tuna » Cmt Eki 29, 2011 12:31

1945 yılından günümüze dek ABD güdümlü politikalarla adım adım Mustafa Kemal önderliğinde kurulan Bağımsız Cumhuriyet'imizi yıkanlar, sonunda Van Depremi'ni bahane ederek Cumhuriyet kutlamalarını da iptal ettiler. Üstelik, bir eğlence olmayan, kutlama olan bu bayramı Van Depremi'ni bahane ederek iptal ettikleri aynı günün akşamında 3 düğüne gittiler.

Ama yağma yok, bu ülkede Cumhuriyet'in erdemini bilen erdemli insanlar da var. Ülkemizin tüm erdemli insanları Cumhuriyet Bayramı'nı mutlaka kutlayacaklar ve Cumhuriyet'i yeni baştan kuracaklar!

Ne mutlu cumhuriyetin erdemini bilen insanlara ve bu günün anlamını bilerek kutlayacak olanlara.

Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun!

İrfan Tuna, 29 Ekim 2011

Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

Re: Cumhuriyet Bayramı'mız Kutlu Olsun!

İletigönderen arsipel » Sal Kas 01, 2011 19:40

Bu konuda sizlere ,hazırlamış olduğum tanıtımı hediye etmek istiyorum tabi izin olursa...Saygılarımla..
http://www.youtube.com/watch?v=Hp3MFnsd ... ture=share
Kullanıcı küçük betizi
arsipel
Üye
Üye

İletiler: 116

Re: Cumhuriyet Bayramı'mız Kutlu Olsun!

İletigönderen arsipel » Sal Kas 01, 2011 19:47

Kullanıcı küçük betizi
arsipel
Üye
Üye