Simdi düsünüyorum GM'de bunlarin reklami ve hemen yaninda bunlarin pisliklerini gösteren bir yazi. Bu muhtesem bir dürüstlük, bir meydan okuma degildir de nedir?
tuba yazdı:-Üst üste ileti göndermeyin lütfen. Önceki iletinizi düzenleyerek de ilaveler yapabilirsiniz-
Simdi düsünüyorum GM'de bunlarin reklami ve hemen yaninda bunlarin pisliklerini gösteren bir yazi. Bu muhtesem bir dürüstlük, bir meydan okuma degildir de nedir?
Benim için Güncel Meydan'ın bittiği andır...Allah korusun![]()
Ben buna dürüstlük değil kolay yolu seçme derim...mücadele ettiğimiz kişi, kurum, kuruluş ve zihniyet belli...hem onların ekmeğine yağ süreceksin....hem de 'ben mücadele edip telafi ediyorum, siz merak etmeyin' mi diyeceksin...yok yok anladım, ben çok eski kafalıyım...hala şu "onur" meselelerine takıldım kaldım....ne yapayım, Atam bize çok kötü örnek oldu...
Şimdi insan çok daha kolay anlıyor Sorosçuların başarısını...ah şu paranın gözü çıksın emi....
MansurSah yazdı:O isim, adamların babalarından miras kalan bir isim değil; o isimde benim de sizin de hepimizin de hakkı var. Bu hak, sorumlu davranmayı gerektiriyor.
Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk