Cumhuriyet Güç Birliği Diyarbakır adayına silahlı saldırı

Genel & Güncel Konular

Cumhuriyet Güç Birliği Diyarbakır adayına silahlı saldırı

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 13, 2011 16:46

“Topraksız köylüleri temsilen” Cumhuriyet Güçbirliği’nden Diyarbakır Milletvekili adayı olan Bismil Aslanoğlu Köyü Muhtarı Mehmet Tanrıkulu, silahlı saldırıya uğradı. Tanrıkulu, kurşunlardan yere yatarak kurtuldu.

Cumhuriyet Güçbirliği’nin Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı, Aslanoğlu Köyü Muhtarı Mehmet Tanrıkulu silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı, bugün saat 11:30 sıralarında köyün merasında gerçekleşti. Köy Ağası Nevaf Kahraman’ın özel korumalığını yapan Ferit Öner, hayvan otlatan Peyzi Tanrıkulu’na hakaret ederek, merayı terk etmesini istedi. Öner, merayı terk etmeyince elindeki uzun namlulu silahla ateş etti. Öner, kurşunlardan kendini yere atarak kurtuldu. Ardından Muhtar Mehmet Tanrıkulu’nu aradı ve yardım istedi. Hemen olay yerine koşan Muhtar Tanrıkulu da merada aynı kişinin saldırısına uğradı. Ağa Nevaf Kahraman’ın koruması Ferit Öner, Tanrıkulu’na defalarca ateş etti.

Muhtar Mehmet Tanrıkulu, saldırı haberini alır almaz Bismil Karakol Komutanlığı’nı aradığını, ancak aradan bir saat geçmesine rağmen jandarmanın olay yerine gelmediğini söyledi.

KAYNAKLAR:

ULUSAL KANAL

Kısa URL: http://kemalistgenclik.com/?p=4023
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x