Cumhuriyet Kıvırtmadan Ceza Yedi...

Genel & Güncel Konular

Cumhuriyet Kıvırtmadan Ceza Yedi...

İletigönderen Panzehir » Cmt Nis 07, 2007 0:40

Resim

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şikayetçi olduğu davada, 23 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi.

Cumhuriyet Gazetesinden yapılan yazılı açıklamada, Yıldız'ın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un 30 Ocak 2006'da TBMM'de düzenlediği basın toplantısında söylediği ''Başbakan kıvırtıyor'' ve bir gün sonra yinelediği ''Başbakan yine kıvırtıyor'' açıklamasını yayımladığı gerekçesiyle, toplam 23 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Şişli 2. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada mahkeme heyetinin, Yıldız'a verilen hapis cezasını adli para cezasına çevirerek toplam 14 bin YTL para cezasına hükmettiği kaydedilen açıklamada, cezayı ertelemeyen mahkeme heyetinin Yargıtay yolunu açık bıraktığı bildirildi.

Açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın, avukatı Fatih Şahin aracılığıyla, CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç'un açıklamalarına yer veren gazeteyi, TCK'nın 125. maddesine (hakaret suçlaması) dayanarak, 2 Şubat 2006 tarihinde şikayet ettiği kaydedildi.

:arrow: Kaynak

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02

İletigönderen Ram » Cmt Nis 07, 2007 1:36

Panzehir, bunlar işi bilmiyorlar. Altına başka açıklama yazacaksın kardeşim.

Ben de diyorum: BAŞBAKAN KIVIRTIYOR.

Bunu görseler, bana ceza verebilecekler mi sence¿?

Önce başbakan derken kimi kasttediğimi sormak zorundalar. Sormazlarsa, savunmazı bu yönde yaparız.

Başbakan, bizim mahalleye dadanan bir it. Her gece havlıyor ve kıvırtıyor. Mahallenin köpeklerinin başı olduğu için, karabaştan ziyade başbakan deriz. Yoksa Tayyib Erdoğan Hazretleri Efendimiz ve onun Efendisi Fetto inpectore hocaefendi hazretlerine ve onun da efendisi Said ül Kürdî cehapları efendimize (haşa) bir kötü sözümüz olabilir mi sizce¿? Yoksa ben hakimim masum bey...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen Panzehir » Cmt Nis 07, 2007 1:56

Ram, senin de gazetelerde bu tür demeçlerini görmek isteriz... :) Seni de bu meydanlarda görmek isteriz... :) Ama iş işten geçti tabi, bu saatten sonra zor. Aslında haklısın bir bakıma ha, BaşSatan dese belki haklı olabilir Tayyip, doğrusun. Senin kadar en az ben de masumum.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 07, 2007 7:27

Başbakan, bizim mahalleye dadanan bir it. Her gece havlıyor ve kıvırtıyor. Mahallenin köpeklerinin başı olduğu için, karabaştan ziyade başbakan deriz.

:shock: :!: :?: :arrow: :idea: :arrow: :mrgreen: :kikirik:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x