DAHA NE YAPSINLAR İSTİYORSUNUZ?

DAHA NE YAPSINLAR İSTİYORSUNUZ?

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Eyl 27, 2022 4:43

Yunanistan ABD’yi arkasına almış ciddi ciddi savaşa hazırlanıyor. İşgal edilmesine göz yumdukları adalarımızı silahlandırdı. AKP HÜKÜMETİ İŞGALİ SEYRETTİ. Girit’e kadar adalarda silahlandı. ABD’de Dedeağaç’ta uzun zamandır yığınak yapıyor. Savaş gemisine Bizans bayrağı asarak Ege’den geçti. Mesajın anlamı neydi? Bizans’ı yeniden kuracağız demekti değil mi? AKP’nin gıkı çıktı mı?.

Yunanistan neden adalar üzerinden savaşa hazırlanıyor? Çünkü Kozmik Odadan alınan belgelerde Yunanistan ile savaş durumunda nasıl hareket edileceğinin planları vardı. Bu planlar Yunanistan’a servis edildi. O plana göre Yunanistan’a Trakya üzerinden girilecekti. Yunanistan bu plana göre adalar üzerinden savaş planı geliştirerek Türkiye’yi ters köşe yapmaya çalışacak. ABD zaten Dedeağaç’ta… Aslında bütün adalarda…

Yunanistan belli ki Türkiye’yi kolay lokma görüyor. Küçük Asya felaketi dediği yenilgisinin rövanşını alıp, Bizans’ı yeniden kurmayı planlıyor. Bu cesareti Yunanistan’a sadece ABD’mi verdi? Tabii ki hayır! Aynı zamanda AKP verdi. Kendi ordusuna operasyon yaparak verdi. Hava Kuvvetlerinin pilot sayısını düşürerek verdi. Deniz Kuvvetlerini kumpaslara teslim ederek verdi.

Türk askeri İstanbul dışına gönderilerek İstanbul adeta sahipsiz bırakıldı. Boğazda bulunan stratejik yerler bile yabancılara satıldı.

Yunanistan Atatürk Havaalanında askeri uçaklar için bulunan 13 kurganı bombalamak için iki savaş uçağı bulunduruyordu (Ümit Yalım). İmha etmesine gerek kalmadı. AKP BU 13 ASKERİ KURGANI Yunanistan adına yok edercesine YOK ETTİ. İki savaş uçağı daha Yunanistan’a kaldı.

Ümit Yalım diyor ki; “Bu askeri kurganlar yok edilince Trakya’nın korunması zora girdi.” Bu durumda AKP AKP Genel Başkanı’na, Milli Savunma Bakanına, Genelkurmay Başkanı’na şu soruyu sormamız gerekiyor;

Trakya’yı Yunanistan’a verme kararı mı aldınız? Tıpkı adaları verdiğiniz gibi… Tıpkı Barholemeus’a Ekümenik ünvanı verilmesine göz yumduğunuz, Ekümenik yazan davetiyeleri kabul ettiğiniz gibi… Ekümenikliği kabul ettiğiniz an İstanbul’da ikinci Vatikan’ın kuruluşunu da kabul ettiniz demektir… Lozan Antlaşmalarını tek tek çiğneyen AKP nereye varmaya çalışıyor.

Karanlık bir proje gereği Suriye’nin Kuzeyi boşaltılıp insanlar Türkiye’ye resmen sürüldü. Amerika’nın Afganlı savaşçıları Türkiye’ye sokuldu. Taliban’dan kaçtılar yalanına kimse sığınmasın. Bu ABD askerlerinin ailelerine ABD Afganistan’da maaş ödüyor. Aileleri tehlikede olmayan Afganlının kendisi niye tehlikede olsun? Bunları ABD hangi karanlık projede kullanacaktır.

AKP iktidarında sadece servet aktarımıyla zengin olup kendi zenginini yaratmadı. Aynı zamanda Yunanistan ve İsrail’in önünü açtı. İsrail’in önünde engel olan ülkelerin parçalanmasına ön ayak oldu. Vaad edilen toprakların kurulması için BOP Eş Başkanlığı kabul edildi. Büyük İsrail Devleti’nin Irak kanadı Barzanistan AKP tarafından imar edildi. Öyle ki, Barzani’ye memur maaşlarını ödesin diye iki milyar liralık kredi verdiklerini söylediler. Oysa Tank-Palet fabrikası Katar’a beş yüz milyona verildi. Ortada tank falan kalmadı. Barzani’ye Türk Milletine verilen elektrik fiyatından daha ucuza elektrik veriliyor. Barzani’nin adamlarının silahları kamyonlara doldurup Kandil’e götürdüklerinin belgesi, kaydı olması ve bunu bilmelerine rağmen…

Büyük İsrail Kürdistanı’nın Fırat’a kadar olan Suriye kanadı da AKP icraatlarıyla kuruldu. YPG için boşaltılan Kuzey Suriye’de şimdi ABD ile PKK tatbikat yapıyor.
AKP Lozan Antlaşması ile yasaklanan misyonerliği de serbest bırakmıştı.

Anlaşılan o ki, AKP Anadolu’da Türk varlığı kalsın istemiyor. Tıpkı Kuvayi İnzibatiye Ordusu’nun, Vahdettin ve Damat Ferit’in yaptığı gibi…

Muhalefet mi? Onların şu yazdığım konularda ciddi bir direnişini gördünüz mü? Halka gerçekleri anlatması gereken Millet ittifakı muhalefet ne yapıyor? Hikaye anlatıyor. Belli ki ABD’yi onlar da karşısına almak istemiyor. Eee, o zaman;

AKP+MHP Milli değil, altılı masa da milli değil.

Türk Milleti;
Gerçekleri görmemiz için daha ne yapmaları gerekiyor?

Vatansızlığı mı göze aldık?
Tarihteki Yunan Mezalimini nasıl unuttuk, unutturdular?

Girit, Mora’da yaşayan binlerce Türk şimdi nerede? Bebe belik demeden korkunç işkencelerle yok edildiler. Şimdi farklı bir akibet mi bekliyoruz.
Yıl 1919=2022’DİR. Ne kadar kaçarsak kaçalım, gerçekler sonunda şarapnel gibi kafamızda patlar.

Zahide UÇAR (27. 09. 2022)
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x