Danimarka'da Türk gencine saldırı

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Yusuf Batum » Cum Mar 21, 2008 9:56

Kopenhag’da önceki gün 3 ırkçı Danimarkalı’nın saldırısına uğrayan, kafasına beyzbol sopasıyla vurulan Deniz’in beyin ölümü gerçekleşti. Saldırganlardan ikisi ıslahevine, biri de cezaevine gönderildi

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da önceki gün gazete dağıtırken, ikisi kardeş 3 Danimarkalının saldırısına uğrayan 17 yaşındaki Türk genci Özgür Deniz Uzun’un beyin ölümü gerçekleşti. Özgür Deniz Uzun’a sebepsiz yere saldırıp beyzbol sopasıyla başına vurarak komaya sokan 3 saldırgan dün tutuklandı.
Kapalı kapılar ardında yapılan duruşmada hakim 3 zanlıya ilk etapta 27 gün tutukluluk süresi verdi. Ancak yaşları 15 ve 17 olan iki kardeş, yaşlarının küçük olması nedeniyle ıslah evine gönderildi. 19 yaşındaki üçüncü saldırgan ise cezaevine kondu.

Özgür Deniz Uzun ile birlikte gazete dağıtan arkadaşı Iraklı Muhammed, yaşadıkları korkunç olayı şöyle anlattı:

‘Kaldırımda pizza yiyorduk’
“Dağıttığımız gazeteleri hemen hemen bitirmiştik, sadece bir sokak kalmıştı. Deniz, ‘Sabahtan beri yemek yemedik. Bir şeyler yiyelim’ dedi. Aldığımız pizzayı kaldırımda yemeye başladık. Bu sırada yanımızdan siyah bir araba geçti. İçindekiler bize dikkatlice bakınca biz de onlara baktık. Ani bir manevra ile geri dönüp önümüzde durdular. Şoför, ‘Ne bakıyorsunuz kara kafalılar? Kavga mı etmek istiyorsunuz?’ dedi. O sırada arabadan inenlerin birinde çekiç, diğerinde beyzbol sopası vardı. Beyzbol sopasını hızla sallayınca Deniz’in kafasına isabet etti. Ben çekiç darbesinden geriye kaçarak kurtuldum. Deniz aldığı darbenin etkisiyle sendeledi. Onlar gülmeye ve alay etmeye başladı. Deniz yere düştüğünde arabaya binip uzaklaştılar.”

Hemen yardım istediğini belirten Muhammed, ambulansın yaklaşık 10 dakika sonra geldiğini ve doktorun Deniz’e kalp masajı yaptığını anlattı.
Hastaneye kaldırılan Özgür Deniz Uzun’un darbenin etkisiyle kalbinin durduğu, ancak doktorun müdahalesi sonucu yeniden çalıştığı belirtildi. Ancak Doktorlar, Deniz’in beyin ölümünün gerçekleştiğini belirttiler.

Milliyet
Veni Vidi NoN Vici / Poet Valent, Poem Manent

Eskali Cizilmis Tutku: Memleket!

Avrupa'dan kaz gelmez, tavuklarinizi ziyan etmeyin...
Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

İletiler: 192

İletigönderen Ram » Cum Mar 21, 2008 10:36

Yusuf Batum, bu bölümdeki haberlere kaynak verilmek zorundadır. Kaynağın internet adresi şeklinde verilmesi gerekir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Kaynak

İletigönderen Yusuf Batum » Cum Mar 21, 2008 10:56

Ram,

Kaynak zaten vermisim. En altta sol kosede "Milliyet" yaziyor.
Dikkatinden kacti sanirim. Ve "Milliyet" yazisi uzerine tikladiginizda haberin orijinalini de gormus oluyorsunuz.
Daha baska nasil kaynak gosterebilirim, bilmiyorum.

Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Mar 21, 2008 11:37

Yusuf Batum, sadece "Milliyet" yazıyordu. Mesajını ben düzenledim. Bundan sonra benim düzenlediğim şekilde verebilirsin haberleri.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Kaynak

İletigönderen Yusuf Batum » Cum Mar 21, 2008 11:49

RAM,

Tamam o zaman. Duzeltmek icin girdigimde, tiklayarak haberin orijinaline eristigimi gorunce, dogru aktarmis oldugumu dusundum.

Tesekkurler...

Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x