Darbe yapılacaksa da biz yaparız!

Genel & Güncel Konular

Darbe yapılacaksa da biz yaparız!

İletigönderen tuba » Sal Tem 15, 2008 15:14

Leman iddianameyi çizdi
Haftalık mizah dergisi Leman, Ergenekon iddianamesini Erdoğan'la karikatürize etti.

Leman, Türkiye'nin uzun süredir beklediği "Ergenekon" adı verilen soruşturmanın iddianamesinin açıklanmasının ardından bir karikatür çizdi.

İddianame ile ilgili karikatürü kapağına taşıyan dergi "Ergenekon iddianamesi sonunda... Ama fare mi doğurdu, fil mi anlaşılamadı" ifadelerine yer verdi.

İşte Leman'ın bu hafta yayınlanacak kapağı...

Resim

Kaynak
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen erenus » Sal Tem 15, 2008 20:31

tuba, ellerine sağlık, beni yine güldürdün :D :D :D

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

İletigönderen tuba » Sal Tem 15, 2008 21:24

erenus, rica ederim....ama benim daha bir fırın ekmek yemem gerekir...sen paylaşımlarınla hem güldürebiliyorsun, hem ağlatabiliyorsun...hatta bazen de korkutuyorsun :) :)
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen luzismud » Çrş Tem 16, 2008 11:25

Ben bu basliga Yalcin Kücük yine cosmus diyerek girmistim Hangi programdi hatirlamiyorum ama Yalcin Kücük kendisi ayni lafi etmisti....

karikatür de fena degilmis ama darbe lafi Erdoganda bir iki numara büyük durmus... Ancak darbeye Taseronluk yapabilir...
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 170

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x