gönderen Ahmet Secer » Pzr May 01, 2016 21:54
Türkiye’de gençler arasında Televole kültürü almış başını gitmiş durumda. Nedir Televole kültürü? Tamamen dünyadan bir haber, elinde son model telefon, kulağında müzik, sadece yediğine, giydiğine, izlediği filmlere ve dizilere önem veren bir gençlik. Aynı zamanda son derece materyalist, Allah’ı tanımayan, Kuran’dan tamamen habersiz olan, para uğruna çamurlarda debelenecek kadar kendini alçaltan bir Survivor gençliği!
Üstelik bu gençlere okullarda hiç durmadan Darwinist, materyalist eğitim veriliyor ve “gençlere siz maymundan geldiniz” denerek gençler evrim safsatası ile eğitiliyor. Bunun sonucunda da söylediğim gibi şuursuz, imansız, ülkenin gidişatı hakkında en ufak bir bilgisi bile olmayan, evrimin bilimsel çöküşünü delilleriyle bilmeyen, en ufak bir sıkıntıda depresyona giren, intihara eğilimli bir Türk gençliği ile karşı karşıyayız şu anda.
Bir kısım gençler arasında üretimden, teknolojiden, bilimden tamamen uzak, yaratıcı olmaktan, sanattan, estetikten tamamen uzak, hazırı yiyen, hazırla beslenen ve bedavacı olan bir ruh bütün şiddetiyle yayılıyor.
Batıdaki gençlik Güneydoğu’daki bölünme tehlikesinden tamamen habersiz, ağzı açık bir şekilde televizyon başında dizilerini seyrediyor, Survivor’i seyrediyor. Milli şuur diye bir kavram yok, vatanı sahiplenme yok, bölünme tehlikesinin farkında olmak yok. Sevgisizlik, insaniyetsizlik, bencillik dehşet verici bir noktaya ulaşmış durumda.
Devletimiz kayıp giden bu Türk gençliği için mutlaka bir çözüm alsın, okullarda mutlaka “milli şuur” dersi en az haftada üç kez okutulsun.Bu derste Darwinizmin geçersizliği, iman hakikatleri, PKK’nın Marksist Komünist ideoloji ile hareket ettiği ve dağa çıktığı, Kuran mucizeleri ve yaratılış gerçeği, komünizm tehlikesi, Darwinizm tehlikesi, faşizm tehlikesi, terörün ideolojisi nedir, şiddet nedir, sevgi nedir, merhamet nedir bunların öğretilmesi lazım. Milli hedeflerimizin, mesela Türk-İslam Birliğinin anlatılması lazım. PKK dağda sürekli Komünist eğitim veriyor. Komünist teröristler eğitimle bu hale geliyorlar. Biz de gençlere haftada üç saat milli şuur dersi verirsek çok faydalı olacağı ortada. Devletimizden gençlerimizin milli şuur ile yetişmesi için acil yardım talep ediyor, okullara milli şuur dersinin konmasını istiyoruz.
Makale yazarından izin alınarak eklenmiştir.