Devlet öğretmeni unuttu

Genel & Güncel Konular

Devlet öğretmeni unuttu

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Kas 24, 2008 16:13

Devlet öğretmeni unuttu

Törene giden öğretmenler kötü bir sürprizle karşılaştı.

Sarıyer’de yapılan öğretmenler günü törenine devlet protokolü katılmadı.

Sarıyer Kaymakamlığı’nın 14.11.2008 tarih 169/63 nolu resmi yazısına istinaden tören alanına giden öğretmenler kötü bir sürprizle karşılaştı.

Öğretmenler günü törenini AKP’li Belediye Başkanı ve AKP İlçe Başkanı katılmazken, Sarıyer kaymakamlığının kendi düzenlediği töreni unutması da dikkat çekti. Yalnız kalan İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün ve öğretmenlerin imdadına muhalefet partileri ve sivil toplum örgütleri yetişti.

Törene CHP’nin yanı sıra MHP, DP ve ADD yöneticileri de katıldı. CHP Sarıyer ilçe örgütü, gençlik ve kadın kolları, İl Eğitim Sekreteri Gökan Zeybek ve CHP’li belediye meclis üyelerinin katılımıyla en kalabalık grubu oluştururken; İlçe Başkanı Serdar Sarıoğlu “Devletin öğretmenleri her platformda unutmasının artık doğal karşılanmaya başladığını, böyle bir olayın yalnızca AKP’nin yönetimindeki Türkiye’de olabileceğini” söyledi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x