‘Devlet silah taşıdığımı biliyor...’ Sinan Ateş suikastı ve Gülsuyu Çetesi: Mahallede neler oluyor?

Genel & Güncel Konular

‘Devlet silah taşıdığımı biliyor...’ Sinan Ateş suikastı ve Gülsuyu Çetesi: Mahallede neler oluyor?

İletigönderen İlteriş Kağan » Cmt Oca 14, 2023 20:03

Gülsuyu çetesi, Hasan Ferit Gedik öldürülünce değil ama Sinan Ateş suikastıyla gündeme geldi. Aslında Meksika’daki kartellerle karşılaştırılacak ölçekte büyük bir organizasyon değil, her ne kadar bastıkları evlere bomba atsalar da henüz kentsel dönüşüm bahanesiyle boşaltılan mahallelerde palazlanan çetelerden sadece biri.

Video haber https://www.youtube.com/watch?v=8s-Wv2Wv2LA

Sinan ateşi öldürenler yani tetiği çekenler bu olaylarıda bence onlar yaptı..biziz burada 30 kurşun sıkarak infaz ediyorlar..Maltepe' ye gidiyor motorla, orada kayıp oluyorlar..halen çözülmedi. Bu olayın patlak vermemesinin sebebi..akp mhp yöneticilerin olması.kızlar kasete almışlar. Şantaj yapınca öldürüyorlar. Müge anlı bile bunu incelemeye aldı sonra bıraktı. Sinan Ateş'in olayında ki güç buradada vardı ve geri çekildi.
Resim
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x