Devletin televizyonundan şüpheli firari hahama 15 bin dolar

Genel & Güncel Konular

Devletin televizyonundan şüpheli firari hahama 15 bin dolar

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 15, 2009 20:37

Resim

TRT Güney'e 15 bin dolar ödemiş

Ergenekon olayının kilit ismi Tuncay Güney’e, TRT 2’de katıldığı canlı yayın için 15 bin dolar para ödendiği öğrenildi. Bu yayın için TRT’nin canlı yayın bağlantı ve link ücreti olarak da 60 bin dolar ödeyeceği, böylelikle Güney ve Ergenekon programının 75 bin dolara mal olduğu bildirildi.

REYTİNG REKORU KIRDI

60 bin dolarlık faturanın TRT ile EBU arasındaki anlaşma uyarınca, daha sonra mahsup edileceği kaydedildi. Güney’in canlı olarak katıldığı, Ankara stüdyosunda ise Mehmet Elkatmış, Fikri Sağlar ve Şamil Tayyar’ın bulunduğu programın reyting rekoru kırdığı da bildirildi.

Programın konuklarından Fikri Sağlar, TRT'nin Güney'e para ödemeyi kabul ettiğini belirtmekle birlikte rakam telefuz etmedi.

ÖZKÖK'TEN VİLLA PARASI İSTEMİŞTİ

TRT 2’de katıldığı programda Kanada’nın Toronto kentinde hayatını sürdürmek için ne tür bir maddi geliri olduğu ve kaynağını açıklamayan Güney, gazetecilerden iş istemiş ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök için de ‘’Bana bir villa parası göndersin’’ demişti. Kanada’da Haham yardımcılığı yapan Tuncay Güney, 8 yıldır yurt dışında bulunuyor.

32. GÜN'DEN DE 40 BİN DOLAR

Güney’in daha önce canlı yayın ile katıldığı Kanal D’deki 32. programı için de 40 bin dolar ücret aldığı öğrenildi. Güney’in Habertürk TV’de canlı bir programa çıkmak için de 50 bin dolar istediği ancak Habertürk yöneticilerinin bu talebi reddederek yayından vazgeçtikleri öğrenildi…

TBMM'YE SORU ÖNERGESİ

Bu arada CHP’li Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Koçal, Devlet Bakanı Mehmet Aydın’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına verdiği önergede, Tuncay Güney’in “Devam eden bir davada halkın vergileriyle varlığını sürdüren bir kurumda yayına katılması ve kamuoyuna kirli bilgiler sunmasına izin verilmesi doğru bir tutum mudur? TRT’de yayınlanan program için ödeme yapıldı mı, yapıldıysa ne kadardır?” diye sordu.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Devletin televizyonundan şüpheli firari hahama 15 bin do

İletigönderen Egeli » Prş Oca 15, 2009 20:42

Egeli yazdı:--------------------------------------------------------------------------------

Bu adam Yahudiyse ben de İlluminatinin has adamlarından birisiyim.Rockefeller,eniştem olur.CFRye ders aralarında takılırım.Pis işlerimi CIA ve MOSSAD görür.Kuru Kafa ve Kemik Tarikatı bana aylık burs verir,banka hesaplarım kabarıktır.İkiz Kulelere saldırı planını yapanların arasında bulundum,ilk uçak kuleye çarptığında viskimi yudumluyordum...

Yahudiyse kısmını,Haham'sa olarak değiştiriyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen AlpereN » Prş Oca 15, 2009 21:19

Türkiye'yi iki tane şizofrenin eline teslim ettilerya daha da bişey demiyorum,Tarih bugünleri kaydediyo.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen receylan » Prş Oca 15, 2009 21:30

aferin be aferin...vergilerimizi artı kullandığımız elektrikte bindirilip çatır çatır alınan trt payı ödemelerimizi ne idüğü belirsiz birine peşkeş çekiyorlar...hiçbirşeye değil çağrıldığım onca tv programından zırnık para almadığıma yanarım...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen Çetin Taş » Prş Oca 15, 2009 22:45

Allah belalarını versin!
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen taironas » Cum Oca 16, 2009 2:12

Ya yüzkere sordum , rica ettim şurada bir hukuk öğrencisi ve/veya avukat yok mu diye ?

1- TRT6 ya nereye ve nasıl dava açarız ? Yürütmeyi durdurma ve iptal için
2- Bu hahama ödenen para için vatandaş olarak Vergi verdiğime göre hesap sorabilirmiyim ? Emniyeti su istimal vs... gibi ?
3- Bu Ermeni soysuzlardan özür dileyenler hakkında 301.madde haricinde dava açabilirmiyiz ? Malum 301. madde için Adalet bakanı denen AKPli adam izin vermez o bakanlığın izinine tabi,

Bu sorularıma cevap almam mümkün mü ?

Burada birlikte öfkemizi belirtmek iyi hoşta sonuç yok sonuç ben bir çok öneri dile getirdim bir sürü başlıkta kimse yanaşmadı , Mesela TRT6 için dava açalım içimizdeki avukat arkadaşlar Şehit Ailelerinden Vekalet alsın biz Karşılayalım Dava masraflarını diye kimse ses çıkarmadı , Mesela TBMM ye tüm vekillere E-mail Faks ve Mektup atalım memnuniyetsizliğimizi Yasalar çercevesinde belirtelim dedim başka bir başlıkta onada ses seda çıkmadı , Aman başım belaya girmesin yada vaktim yok ile olmuyor bu İşler , Adamlar Türkiyeyi ve TÜRKLÜĞÜ yıkmaya bir kaç adım mesafede pervasızca karar alıp uyguluyor biz Yasal haklarımızı ve demokratik tepkilerimizi bile birlik olup veremiyoruz ,

Sanılmasın bu dönüşüm tamamlanınca Bu tür sitelerde bile yer bulabileceğiz dikkat edelim Bu Laik ve Üniter düzen yıkılmasın ondan sonrası fasa fiso boş işler , Varsa elini taşın altına koymak isteyen buna yönelik konuşup işbirliği yapıp Hukuk,Anayasal haklarımızı kullanalım yoksa ; ah vah, tüüü, kaka, adi, satılmış vs....vs... yazmakla bu adamlar yollarından dönmez dikkate bile almaz burayı ,

TÜRK MİLLETİNE umut verecek ardından gidecek bişeler verilmeli Şehit Aileleri Derneğinden ulaşacağımız 3-5 aile adına bir dava açsak TRT6 için bu ses bulur bunun gibi nice şeyler yapabiliriz ama icraat olmadan sadece 3-5 tuşa basmayla hiçbirşey ama hiçbirşey yapamayız ,

Saygılar,
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

İletigönderen Panzehir » Cum Oca 16, 2009 4:33

Aşağı yukarı sayı; 70,000,000 civarında.

70,000,000 - 5,000,000 = 65,000,000

75,000 / 65,000,000 = 0,00115385 $'mı istiyorum geri. :|

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen maydonos » Cum Oca 16, 2009 4:37

dogru soyluyorsun da tum savcilar ayni anda harekete gecmeliler ki bu dediginiz olaylar gerceklessin yoksa bir iki yurekli savci ile olmaz bu isler.. chp harekete gecmeli ama tik yok..ne bicim muhalefet partisi anlamadim gitti.olmasalar belki daha iyi...3 kurusluk davayi karara baglayan hakimin yasadiklari savcilari korkuttu.ama hepbirlikte hareket ederlerse bu sorun ortadan kalkar sanirim..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen tayf63 » Cum Oca 16, 2009 5:11

Türkiye' yi çok seviyormuş ama Türkiye' ye dönmek istemiyormuş falan filan tip desen meymenet yok senin neyine inancaz yav valla bu adamı görünce tüm umutlarım yitip gidiyo arkadaş bide adam trt' ye çıksın diye 15.000 dolar ödüyorlar yazıklar olsun yav amma sinirlendim. :x
Kullanıcı küçük betizi
tayf63
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen İlteriş » Cum Oca 16, 2009 13:42

Selam toironas,

Kurtce tv, devlet eliyle acildigi icin anayasa'ya aykiridir, ben hukukcu degilim, ama bu konuya yapilacak uygun bir itirazin sonuc alacagini dusunuyorum. Ancak bu itirazi sehit aileleriyle iliskilendirmek, "Turkler Kurtlerle savasiyordu" fikrini ifade etmektir, bu fikir yanlistir, sehit olan pek cok Kurt asilli vatandaimiz da vardir. Bu itiraz devletin resmi dili savunmasiyla yapilirsa daha dogru olur ve sonuc alici olur.

Saygilar
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Oca 16, 2009 15:40

Bu adami ben cözemedim!
Delimi,piskopatmi, akillimi,yoksa birileri bastirip parayi bu serefsizi satinmi aldi anlayamadim.
Adam ta nereden aciklama yapiyor,benim zeka dolusu savcim zekeria inaniyor.
Arkadaslar anlayamadim adammi akilli yoksa bizmi deliyiz.
Adama bastir parayi demekki al yedi sülalesini.
Bir insan nasilda bu kadar sahtekar olur hadi diyelim o deli
Ya bizimkiler ona inanlar, yada adamlari demeye dilim varmiyor.
Dünyada esi benzeri bir böyle olay yasanmismi acaba????????
Benim ülkemde gercekten garip olaylar yasaniyor....
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen İlteriş » Cum Oca 16, 2009 15:47

Bu bir yolsuzluktur!

Adamlardaki curete bakar misiniz?

Turk halkinin vergilerini, Turk halkinin aydinlarini hapse attiran adama veriyorlar! Kimin parasini kime veriyorlar! Arsizligin vardigi son nokta!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Oca 16, 2009 16:40

Ben su %47 soruyorum
Arkadas sen kimin parasini kime veriyorsun diye neden tayibe sormuyorsunuz.
50 milyon insan ac yataga yatarken sen kimin kömürünü,erzagini, altinini kime veriyorsun be arkadas?
Ulan bana sanki babanin parasinimi yoksa cebinmdenmi veriyorsun bu paralari.
Uyan %47 uyan adam senin vede benim paramla hovardalik yapiyor.
Bunlar hepsi garip Türkiye Cumhuriyetinin vatandaslarinin vergisi yav...
Borc girtlagi asmis kapimizin önünde bin bir tehlike halan utanmadan sadaka kürtürümüzde var demesin.
Bak arkadasim sadakani fitreni kendi cebinden ver benimkine el uzatma.
Dinimizde iftira vede HIRSIZLIK kadar yüz kizartici günah yoktur...

Yav nerede bu SAVCILAR,HAKIMLER resmen paramizi caliyorlar kimse dur diyemiyor yaziklar olsun!!!!!
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen maydonos » Cum Oca 16, 2009 18:40

chp ne yapiyor.nerede muhalefet...dervisi bekliyorlar gelir kurtarir belki ne ise dilime sahip olayim...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x