Devrim Ocağı TGB / Teoman ALİLİ

Devrim Ocağı TGB / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 14, 2011 11:22

Devrim Ocağı TGB

TEOMAN ALİLİ

Artık eminim Türkiye’de devrim yakın çünkü ocak işliyor Devrim Ocağı tütüyor. Devrimin olması için dinamik kuvvetler gerekir, birleştiren, hemen atılıveren, hesap kitap yapmak yerine eylem içinde örgütlenen dinamik kuvvetler. “Bir gazete çıkarsak mı acaba, günlük mü olsa, haftalık mı, yada yarın İstiklal Caddesi’nde toplansakmı ki ne, ya bir adam çıksa da bütün partileri birleştirse, yok yok bizim milletten adam olmaz ordu gelsin işe el koysun bize de koltuk versin... v.s” Bence bu cümleleri söyleyenler devrimin önündeki gerçek engellerdir. Devrimci beklemez, devrimin bekçiliği yapılmaz. Hayatım boyunca duyduğum en saçma söz “biz devrimin bekçileriyiz atam rahat uyu” sözüdür. Ya nasıl rahat uyusun atan, devrimin bekçiliği yapılır mı, devrimler aralıksız değil midir, öyle dememiş mi atan bre beyni 12 Eylül sloganlarında kalmış insan.

DEVRİMCİLER YÜRÜDÜ

Çok acı çektim bu sürgün günlerinde, en önemlisi kavganın ortasında değilim kenarında bir yerde kaldım sanki ama Türkiye’nin gençlerini Türkiye Gençlik Birliği’ni izleyince, yaptıklarını görünce Türkiyeme ışınlanıyorum sanki. O güzel yüzleri sıkılan yumruklarına yansıyan yoldaşlarım her eylemiyle Türkiye’nin devrimler çağının yaşadığını kanıtlıyor bana. O ne öyle be, İstiklal caddesi adına yakışanı yaşamış, ben yokum orda ama olsun sloganların arasında bir yerde belki sesim ulaşıyor İstanbul’a. Ben de onlarla birlikte bağırıyorum çünkü Makedonya dağlarında, Resneli gelse de atsa beni atının terkisine, birlikte geçsek sınırları diye düşünüyorum olmaz ya hayal görmek de mi yasak? Olsun hayallerimi yaşatıyor bana Ulusal Kanal ve Aydınlık, Deva Çıkmazı’nı görüyorum sonra Dolmabahçe’yi. Bir zamanlar ne güzel sahlep içerdik biriyle oralarda. “Bişey Yapmalı” şarkısını dinlerken çok şey yapan yoldaşlarımın coşkusuna katıyorum. Sonra birine değil milyonlara aşkım alevleniyor ve Mülkiye Marşı dökülüyor beyin kıvrımlarımdan, damarlarıma. Yürüyor devrimciler, Devrim Ocağı’nın bacası tütüyor. Mustafa Kemal’in rakısı bile İngiliz’e satılmışken neredeyse five rakısını generalgarden marka bardaklardan içecekken “under my .... general Nowember” dedirtmeye çalışan gericilere karşı yürüyor Devrim Ocağı’nın neferleri... İstikamet Kurtuluş....


TEOMAN ALİLİ, 13 Mart 2011
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: Devrim Ocağı TGB / Teoman ALİLİ

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Mar 14, 2011 23:08

Helal olsun TGB'li gençlere...
Onları izlerken unuttuğum ve hatta umudumu çoktan kestiğim duygularımın uyandığını hissediyorum...
Her eylemleri bir öncekinden daha organize...
Her eylemleri bir öncekinden daha çok ses getiren...
Her eylemleri bir öncekinden daha çok kalpleri fetheden...
Milyonlarca yaşıtları kahve köşelerinde, kafelerde, barlarda, diskolarda geyik muhabbetlerini, karı-kız-erkek peşinde koşmayı marifet sayarken, 3 ayda bir telefonlarını yenilerken, elbiselerinin markalarını yarıştırırken...Onlar ne de güzel gülüyorlar, ne de güzel haykırıyorlar, ne de güzel gözlerinin içleri parlıyor...
Onları doğuran anaların her birinin önünde eğiliyorum...

Selam olsun o güzel analara...
Selam olsun o güzel kardeşlerimize...
Selam olsun bu yurdun tüüüüüümmmmmmm güzel insanlarına...

Çünkü hala umut var, umudumuz var...
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02


Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x