Dikkat!.. Bize, Ters Köşe Operasyonu Yapılıyor! Banu AVAR

Banu AVAR haftalık yazıları ile yaşanan gelişmelere, gündeme ışık tutuyor.

Dikkat!.. Bize, Ters Köşe Operasyonu Yapılıyor! Banu AVAR

İletigönderen Güncel Meydan » Pzr Eki 07, 2012 18:09

Dikkat!.. Bize, Ters Köşe Operasyonu Yapılıyor!

Tezkere 'operasyonu'nda da tıpatıp referandum 'operasyonu' taktikleri kullanılıyor.. Tıpkı halkı 'yeni Anayasa'ya ikna etmek için kullanılacak taktiğin de aynı olacağı gibi...

Mantık şu: "A'dan nefret ediyorum... A , X seçeneğine 'hayır' diyor... O hâlde ben X seçeneğine 'evet' diyorum."

Şİmdi sayfamıza gelen yorumlardan birini okuyalım: "...Eğer protestocular bölücü pankart taşıyorlarsa bu tezkere hoşlarına gitmemiş demektir. Demek ki tezkere ülke lehinedir..."

Bu mantığı ABD psikolojik savaş operatörleri Türkiye'de uzun zamandır kullanıyor... Başka ülkelerde de...

Suriye düşerse Türkiye, İran, Lübnan düşer! Bu bölge mezhep ve etnik çatışmaların en kanlı örneklerine sahne olur.Türkiye bunun dışında bırakılmayacaktır. ABD hedef coğrafyaya el koymak için Türkiye- Suriye çatışmasını hazırlamıştır. Rusya'nın karşısına kendisi çıkmamış, Türkiye'yi yem olarak atmıştır. katiller ordusunu bölgede konuşlandırmış hem Suriye'yi hem Türkiye'yi vurdurmaktadır. İkinci aşamada 'tampon bölge' yaratmak için Türk vatandaşlarını 'hür' katiller ordusuna vurduracak, Türk Ordusunu müdahaleye itecektir. Bunlar küresel çetenin ve işbirlikçilerinin planıdır. Türk milletinin zararınadır! Psikolojik operasyonda kullanılan 'ters köşe' mantığına dikkat ediniz. Kimin ne amaçla ne söylediğine göre değil, nesnel gerçekler üzerinden durumu değerlendiriniz!..

Banu AVAR, 6 Ekim 2012
banuavar@superonline.com
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye

İletiler: 584

Re: Dikkat!.. Bize, Ters Köşe Operasyonu Yapılıyor! Banu AVAR

İletigönderen İstiklâl » Pzt Eki 08, 2012 2:30

"...Eğer protestocular bölücü pankart taşıyorlarsa bu tezkere hoşlarına gitmemiş demektir. Demek ki tezkere ülke lehinedir..."

Bu tespite katılmamak elde değil, Hatay'daki yürüyüşlerde de, daha geçenki Savaşa Hayır mitinginde de basına yansıyan görüntüler neredeyse hiç denecek kadar azdı, olanlarda ise hep belli bölücülük yanlısı kesimlerin kocaman kocaman kırmızı pankartları ekranı doldursun, "bakın görün bu eylemin destekçileri işte bunlar" gibi bir mesaj bilinçaltlarına yerleşsin diye özellikle seçiliyordu. Hele ki bir de çığırtkanlık yapan, oraya buraya saldıran kişiler gösterildi mi kazanılması hedeflenen antipati başarıyla dimağlara yerleştirilmiş oluyordu.
Kullanıcı küçük betizi
İstiklâl
Üye
Üye

İletiler: 10

Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x