Dinci basın yine ‘görev’de

Genel & Güncel Konular

İletigönderen tuba » Cmt Tem 05, 2008 11:07

AKP yandaşı gazeteler güvenilirliği olmayan ‘bilgiler’le yeni iddialar ortaya attılar.

İktidara yakınlığıyla bilinen gazetelere, Ergenekon soruşturmasına ilişkin her zaman olduğu gibi dün de yeni bilgiler sızdırıldı. AKP yanlısı gazetelerden Sabah ve Taraf’ta yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Osman Gürbüz’ün polis ifadelerine dayandırdığını öne sürdüğü haberinde, Gazi olaylarının Ergenekon’la bağlantılı olduğu ve Başbakan Erdoğan’a da 3 suikast planının da arkasında Ergenekon örgütünün bulunduğunu öne sürdü.

Sabah gazetesi “Matruşka gibi” başlıklı manşet haberinde, “Polise göre Ergenekon’un ‘Sahte Yeşil’i’ kanlı Gazi olaylarını başlatan provokatör. Örgüt, Erdoğan’a suikast için de DHKP-C ile pazarlık yaptı” iddiasına yer verdi. Antalya’da gözaltına alınan Osman Gürbüz’ün, TSK’den ihraç edilen binbaşının emri ile 10 kişilik ekip kurduğu, üç Alevi kahvesini taradığını öne süren gazete, “Erdoğan’ın Üsküdar’daki evinin planları ve Kalaşnikoflarla yakalanan iki DHKP-C militanının ardından da Ergenekon çıktı, iddiaya göre örgüt, Erdoğan’a suikast için DHKP-C ile anlaştı. Görevlendirilen iki militan yakalandı” ifadelerine yer verdi.

Star gazetesi, “Veli’yi aldılar, bizi de alırlar” başlıklı manşet haberinde, yurtdışına çıktığı için gözaltına alınamayan emekli Jandarma İstihbarat Başkanı Levent Ersöz’ün, Eruygur’u arayarak “Veli Paşa’yı aldılar. Sıra bize gelebilir’ sözleriyle uyardığı ortaya çıktı” iddiasına yer verdi.

Taraf gazetesi ise manşetten “Yeşil’le iki kez görüştüm” başlığıyla yayımladığı haberinde de, operasyon kapsamında salı günü Antalya’da gözaltına alınan Gürbüz’ün emniyette verdiği ifadelere dayanarak, Gürbüz’ün Susurluk bağlantısı olduğunu öne sürdü.

Dinci Anadolu’da Vakit gazetesi de “Ulusalcılıkları da sahte” başlığıyla yine Atatürkçülere saldırdı. Gazete, manşet haberinde “Ülkede kaos ortamı oluşturmaya çalıştığı belirlenen Ergenekon terör örgütüne yönelik operasyonlarda gözaltına alınan isimlerin, Atatürkçülükleri gibi sıkça savundukları ulusalcılıkları da sahte çıktı” altbaşlığını kullandı.

Zaman gazetesi ise 18 yıl önce CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, Gladio’nun araştırılması için TBMM’ye verdiği önergeyi manşetine taşıdı. Gazete, “Ergenekon’un kanlı planı deşifre oldu” başlığıyla kaos senaryosu iddialarına yer verdi.

Yenişafak gazetesi de “Kanlı Temmuz’un Anası Sarıkız” manşetiyle, “Sarıkız ve Ayışığı darbelerini başaramayan Eruygur ve ekibinin, aynı planları 6 Temmuz’da suikastlar ve kanlı mitinglerle başlayacak Ergenekon projesine uyarladığı” iddialarını ortaya attı.

Cumhuriyet

Resim
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen maydonos » Cmt Tem 05, 2008 16:47

bunlar dincinin yanina paranoyakida eklesek iyi olur.aslinda sozcukler yetmiyor anlatmak icin.cunku ayni zihniyetin farkli grubu bir zaman mezar evler olarak ortaya cikmisti.bu da mezar hapishaneler olarak anilacak.konusturmak amacli ne veriyorlarsa herkes hastaneye goturulmek zorunda kaliniyor.ben olaya birazda insani yonden bakmak istedim.kusura bakmayin.boyle bir yorum yazdim.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen ceren6 » Cmt Tem 05, 2008 20:46

Geri kalanlar dinsiz basın mı?
Cumhuriyet gazetesi de orduyu göreve çağırıyor anlaşılan tüm gazeteler görevde.
Kullanıcı küçük betizi
ceren6
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen erkan73 » Cmt Tem 05, 2008 20:57

geri kalanlar dinsiz degil,biz dinci basinla dini istismar eden yayin organlarini vurguluyoruz,
onlarin isi bizi Allah ile aldatmak, ve onlar muritlerini Allah ile aldatarak para kazaniyorlar
Kullanıcı küçük betizi
erkan73
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen tuba » Cmt Tem 05, 2008 21:01

Geri kalanlar dinsiz basın mı?
Cumhuriyet gazetesi de orduyu göreve çağırıyor anlaşılan tüm gazeteler görevde.

Algılamalarınıza hayran kaldım! Dinci basın deniyor, dindar değil! Keşke "gerçek dindar" olabilselerdi de yanlışların karşısında "her zaman" dimdik durabilselerdi!
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen erkan73 » Cmt Tem 05, 2008 21:04

napcan tuba bunlarin isine nasil geliyorsa oyle algiliyorlar,onlara gelince insan haklari hukuk bize gelince guguk
Kullanıcı küçük betizi
erkan73
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen maydonos » Cmt Tem 05, 2008 22:40

ben tekrarlayim anlamayan sahislar icin dinci +paranoyak basin bozuntusu...anlamayan sahis bu sefer algilar belki....
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Tem 05, 2008 23:36

Ben onların var yaaaa..............!!!!!!!!!!!
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x