Dinimiz İle İlgili Bir Bölümü Nerede Bulabilirim?

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Dinimiz İle İlgili Bir Bölümü Nerede Bulabilirim?

İletigönderen GEZGİN » Pzt Kas 15, 2010 1:41

Merhaba Arkadaşlar Siteye yenı uye olmama ragmen yayınları , göruntulu yayınları uzun zamandır takip ediyorum. Merak ediyorum sitede İslam dini ile ilgi bir bölüm neden bulunmuyor. Eğerki br mucadele verılecekse ( kı suan ülkemizdeki durumu analkiz edip mücadeleye başlayan hiçbir olusumda bunu goremıyorum ) kültürümüzü ve dinimizi gormeden kabul edip sahiplenmeden yapılacak bır mucadelenın kazanılması imkansızdır.

Nitekim Milli Mücadele yıllarındaki Savaş ve mücadelelerde inanç başarıda büyük bir yer tutmuştur. Sitedeki genel havadan ben dini gormeyen bır anlayıs cıkarıyorum umarım yanılıyorumdur.

Bu konuda lütfen açıklama yapınız
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

Re: Dinimiz İle İlgili Bir Bölüm Neden Bulunmuyor

İletigönderen maydonos » Pzt Kas 15, 2010 4:02

Sayin Gezgin;

1-Dininiz nedir?

2-Ayrica din konusu ile ilgili pek cok tartisma bolumleri var.

Ayrica benim dinim senin dininden degilse ben vatanhainimiyim. Bu ulkeyi yalnizca senin dinine iye olanlar mi kurtardi saniyorsun? Eger boyle bir ayrimcilik varsa ve yapilirsa bu siteye ve yoneticilerine simdiden teessuflerimi iletiyorum.

Herkese kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Kas 15, 2010 9:52

Gözünüzden kaçmış olmalı GEZGİN, "Dinimiz İslâm" bölümü buradadır: http://www.guncelmeydan.com/pano/dinimiz-islam-f47.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen GEZGİN » Pzt Kas 15, 2010 10:18

Tesekkurler gozumden kacmıs

Bu arada "Ayrica benim dinim senin dininden degilse ben vatanhainimiyim?" su sonucu nasıl cıkardınız merak edıyorum ve guluyorum
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

İletigönderen maydonos » Pzt Kas 15, 2010 23:49

Sayin Gezgin; sen daha siteyi hic incelemeden tutup boyle bir ileti yolladin. Yazdigin yazidan cikan sonuc bu. Eger yanlis anlamissam bunda senin kullandigin dilin de bir payi var elbet. Ne ise; sonucta Turkkan, senin icin adres vermis.

Herkese kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x