Dink cinayetinde Yeşil izi

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Dink cinayetinde Yeşil izi

İletigönderen Efe » Pzt Nis 02, 2007 18:33

Dink cinayetinde kördüğüm büyüyor. Bir onun ismi eksikti artık tamam oldu. Dink cinayetinde Yeşil iddiası.

Gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan ve savcılıkça serbest bırakılan Bahadır Cihan, Erhan Tuncel'in kendisine ''Yeşil'in adamlarını Elazığ'da gördüğünü'' söylediğini iddia etti.

Cihan, Hrant Dink cinayeti, Mc Donalds'ın bombalanması, gemi kaçırılması söylentilerine ilişkin bilgileri de İstanbul'da savcıya verdiğini söyledi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Trabzon İl Başkanı Yaşar Cihan'ın oğlu Bahadır Cihan, yaptığı açıklamada, Dink cinayetine ilişkin tutuklanan Erhan Tuncel'i 3-4 yıldır tanıdığını belirtti.

Cihan, ''Aramızda her zaman mesafeli bir ilişki olmuştur. Kendisini çok samimi bulmuyordum. Onun için son 1.5 yıldır da pek fazla görüşmedim'' diye konuştu.

Cihan, ''Dink cinayetinden sonra Erhan Tuncel ile telefonda görüştüğünü, buluşma kararı aldıklarını, fakat kendisinin buluşmaktan vazgeçtiğini'' söyledi. ''Erhan Tuncel'in, Trabzon'a gelen ve ilk kez orada gördüğü 3 Çeçenle bir arada bulundukları bir ortamda gemi kaçırılması gibi saçma şeylerden bahsettiğini'' ifade eden Cihan, uyarısı üzerine bu tür şeylerin bir daha konuşulmadığını anlattı.

Erhan Tuncel'in kendisine ''Yeşil'in adamlarını Elazığ'da gördüğünü söylediğini'' savunan Cihan, ''Gerek Hrant Dink cinayeti, gerek Mc Donalds'ın bombalanması, gerekse gemi kaçırılması söylentileriyle ilgili olarak tüm bilgileri İstanbul'da savcıya verdim. Savcılara bildiğim her konuyu en ince ayrıntısına kadar aktardım. Erhan ile yaptığım bütün sohbetleri de söyledim'' diye konuştu

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 1508
Kayıt: Cmt Şub 17, 2007 22:58

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x