Direk işine son verilmeli , ve hapse atılmalıdır .. 6 canı keklik görüyor adam direk hapis olması gerekiyor

Genel & Güncel Konular

Direk işine son verilmeli , ve hapse atılmalıdır .. 6 canı keklik görüyor adam direk hapis olması gerekiyor

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzr Eyl 05, 2021 12:13

Makinistten iğrenç yorum: Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım için
Resim
Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, yük treninin hemzemin geçitte minibüse çarpması sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin TCDD'de görevli olan ve İzmir'de çalıştığı öğrenilen makinist M.A.K.'dan akılalmaz bir yorum geldi. M.A.K.'nin, kaza haberinin altına "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" yorumunu yaptı. TCDD, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Mahallesinde, cumartesi saat 08.00 sıralarında, Edirneden Çerkezköy yönüne giden 13001 sefer sayılı yük treni, hemzemin geçitte Bilal Küllü’nün kullandığı fabrika servis minibüsüne çarptı. Trenin bir süre önünde sürüklediği minibüsteki 6 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı.

‘BENDEKİ LEŞ SAYISI 16’
Kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları da üzüntülerini dile getirirken, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarında (TCDD) görevli olan ve İzmir’de çalıştığı öğrenilen M.A.K.nin yaptığı yorum ise dikkat çekti.
Resim
M.A.K. yaptığı yorumda, “Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için” ifadelerine yer verdi. M.A.K.’nin yorumu üzerine başka bir sosyal medya kullanıcısı da “Böyle yorumlar yaparak tepki toplama kardeşim” diye uyarıda bulundu.

M.A.K., bu kez de sosyal medya kullanıcısına cevap olarak, “Önemli değil abim” diye cevap verdi.

M.A.K.’nın, gelen tepkiler üzerine yorumlarını yaklaşık 6 saat sonra sildiği görüldü. TCDD’den konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. (DHA)
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Re: Direk işine son verilmeli , ve hapse atılmalıdır .. 6 canı keklik görüyor adam direk hapis olması gerekiyor

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Çrş Eyl 08, 2021 9:57

Sözün tam ve tüm anlamıyla sapık ve kaçık katil M.A.K'ın ve onu halen daha işten atmayan amirlerinin ve hamilerinin yakalanacakları, yargılanacakları ve cehennemin en derin dibine tıkılacakları o ulu ve kutsal, ulusal ve toplumsal gün ve saat er veya geç ama mutlaka gelecektir hatta yakındır. Teşekkürler sevgili İlteriş.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x