Güncel Meydan'ı iki yıldır takip ediyorum ve 5 aydır buraya üyeyim. Yaklaşık 10-15 konu açtım, yüzlerce konuyu inceledim. ''bırakın tartışmayalım, gereksiz tartışma'' diyenleri ilk defa gördüm.
Mustafa recep bey bu başlığı lüzumsuz, bu tartışmayı da lüzumsuz görmüş...
Yok yahu, ben ne büyük hata yapmışım ya! Niye böyle bir resmi görünce ''Acaba nedir altındaki neden'' diye düşünüp, en güvenilir, en kaliteli sanal ağ sayfası olan Güncel Meydan'a taşımışım meseleyi.. Büyük yanlış yapmışım... ''olsun olsun Perinçek yurt severdir'' deyip geçeçektim.. Hani ''tayyipin eşbaşkanı olduğu bop Türkiye'yi bölme projesidir'' dediğimize ''olsun olsun tayip eyi adam müslüman adam'' diyen AKP'li gibi... Gerçekten çok lüzumsuz (''luzümsüz'' değil) bir iş yapmışım...
Hatta kendimi konu hakkında bir şey söylemekten aciz hissettiğim zaman, konudan bağımsız, karşıdakini yermeliydim.
Mesela Mustafa recep Bey'in ''Sakarya HEPAR Haddini Aşmasın!'' başlıklı yazısında açık açık Kürdistan kurulmalı diyen Yılmaz Güney ve bölücü Ahmet Kaya'yı bol bol övdüğünü, hatta övgülerin daha meşru bir zemine oturması için ''ister görüşlerini beğenirsiniz ister beğenmezsiniz'' gibi yumuşatıcı ve güya ''normalleştirici'' cümleler kurduğunu yazmalıydım..
Evet evet bunu yapmalıydım!
Ulusal Kanal ve Aydınlık Pkk'ya TERÖR ÖRGÜTÜ demezken, bebek katili'ne TEÖRİST demezken, ''PKK lideri abdullah öcalan'' diyerek sanki pkk yasal, terörle ilgisi olmayan bir dernek bir partiymiş gibi haberi sunarken tüm bu gerçeklikleri söyleyene ''İFTİRACI'' demeliydim...
Kesinlikle...