Doguda Ögrenci Olmak

Diğer kategorilere uymayan başlıkları burada paylaşabilirsiniz

Doguda Ögrenci Olmak

İletigönderen Sandra » Prş Mar 01, 2007 2:48

Resim

bunun ne oldugunu biliyormusunuz ?
Hayir bilmiyorsunuz dimi?

Fotograflar 3 ay önce cekilmis, yani havalar daha sogumadan. muhtesem servis aracı, teknolojinin en son imkanlarından faydalanıyor.

Sekiz tane kamyon ic lastiginin iplerle birbirine baglanmış ve üzerlerine tahta parçaları yine iplerle monte edilmis. Öğrenciler karda kışta bu teknoloji harikasıyla (buna sal veya kayık diyorlar) okullarından cıkıp, barajın karsı yakasındaki köylerine gidiyorlar.

yardima muhtac cocuklar icin turkiyenin her yanindan cocuklarin okumaklari icin yardim etmemiz lazim ve ben paylasimboard uyelerinin ne kadar duyarli insanlar oldugunu bildigim icin buraya koyma geregi duydum
http://www.kardesinisec.com`a uye olun ve okuma istedikli cocuklara yardimci olun para göndermek kesinlikle yasak defter kitap kalem ayakkabi elbise gönderebilirsiniz ordan kendinize bir kardes secin ve ona yardimci olun

http://www.kardesinisec.com

Not:Adminler lutfen bu topici sabitlesinler ve sitenin kucuk bir kösesine bu sitenin reklamini koysunlar lutfen
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Sandra
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Türk-Kan » Prş Mar 01, 2007 16:22

Sandra, simdi okudum, siteye de cok kisa bir göz attim. aksama ilk isim "bir kardes secmek" olacak. elimden gelen yardimi seve seve yaparim elbette :)

su an sitemize "son rütuslar" yapilmakta hala. islemler biter bitmez topic sabitlenir. :wink:

duyarli bir cok arkadasimizin varligindan eminim.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Hasta » Prş Mar 01, 2007 20:27

Sandra, teşekkürler canım,bu konudan bizleri haberdar ettiğin için.Eminim sitedeki dostlar gereken duyarlılığı gösterecekler... :wink: :)
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Sandra » Prş Mar 01, 2007 20:42

Türk-Kan, cok tesekkur ederim ablacim biliyordum senin bunu yapacagini onun icin sana söylemeyi uygun gördum

nurdi, ben tesekkur ederim ablacim insallah dedigin gibi sitedeki arkadaslar duyarli olacaklardir bu konuyla ilgili
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Sandra
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cum Mar 02, 2007 0:02

Sandra, bu duyarlılığından dolayı teşekkürler. Normal şartlarda bugünlerde konuları sabitleyemiyoruz ama bunun özel bir durum olduğuna kanaat getirdik. Bu yüzden de konuyu sabitliyorum.

Umarım bir faydası olur.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Sema » Cum Mar 02, 2007 0:07

Sandra, çok anlamlı ve önemli bir konu çok teşekkürler
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen vortega » Cum Mar 02, 2007 0:12

Sandra, duyarligin icin seni yurekten tebrik ediyorum
tesekurler
Resim
Kullanıcı küçük betizi
vortega
Üye
Üye

İletiler: 57

İletigönderen Sandra » Cum Mar 02, 2007 0:58

Panzehir, ben tesekkur ederim ayrica konuyu sabitlediginiz icin ayri tesekkur ederim

Sema, ben tesekkur ederim ne demek görevlerimizden biri bu halk olarak

vortega, bende sizi yurekten tebrik ederim cunku duyarli oldugunuz icin bu konu hakkinda
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Sandra
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Mar 11, 2007 9:52

Helal Sandra.
Üzerimize düşeni yapacağız.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Nurhan Orhan » Cmt May 12, 2007 9:13

Sandra,duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür ederiz

Bir düşünün,Türkiyede zor şartlarda okuyan kaç tane öğrenci vardır,bunun bir araştırmasını yapıp,bizler birey olarak sivil örgütler olarak bunlardan kaçtanesini okutma gücüne sahibiz,hani o çok övündüğümüz Atatürk'çüyüz,Cumhuriyetçiyiz,hey gençlerimiz diye oturduğumuz yerden memleketi kurtaranlarımız,iş başına bakalım kimlerin dilinde kimlerin yüreğinde
Kullanıcı küçük betizi
Nurhan Orhan
Üye
Üye

İletiler: 34

İletigönderen Gilda » Sal May 22, 2007 21:02

Nurhan Orhan yazdı:Sandra,duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür ederiz

Bir düşünün,Türkiyede zor şartlarda okuyan kaç tane öğrenci vardır,bunun bir araştırmasını yapıp,bizler birey olarak sivil örgütler olarak bunlardan kaçtanesini okutma gücüne sahibiz,hani o çok övündüğümüz Atatürk'çüyüz,Cumhuriyetçiyiz,hey gençlerimiz diye oturduğumuz yerden memleketi kurtaranlarımız,iş başına bakalım kimlerin dilinde kimlerin yüreğinde

Duyarlimiyiz evet okurken son derece duyarliyiz yüregimizden dünyalar akar gider böyle bir durumda, size bu konuda yasadigim bir olayi aktarayim.

Birgün Güzin Abla sayfasinda bir yardim cagrisi gördüm, yeni mezun idealist bir ögretmen tarafindan kaleme alinmis gercekten de duyarli insanlarimiza yapilmasi gereken bir cagriydi.Ben kitap yollamak yerine birkac arkadastan para toplayayim birkac yüz eur yollayayim hesabini yapmis buna istinaden gazetedeki telefon numarasina telefon etmistim.
Karsimda son derece samimi iyi niyetli pirlanta gibi genc bir ögretmen vardi, telefona cok sevindi ve dediki ; abla yiginla kitap yardimi geldi, kolilerce ama yollayan koli parasini aliciya yüklemis altindan kalkamadim :cry: .Ciz etti icim, duyarli halkima icimden bir sagol dedim.Para yollama konusu ise bürokrasiye takildi.
Yardim kampanyalarina karsi degilim, elimizden gelenin en iyisini yapma konusunda ise bu sitedeki bircok arkadasa cok güveniyorum.
Kendi yaginda kavrul misali.
Paylasima duyarliliga tesekkür ediyorum.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Ayberk » Sal May 22, 2007 21:03

Sandra, Çok Zor bişey

Paylaşımın için Tşkler.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye