Drogbadan Ayrılık Sinyali !!

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Drogbadan Ayrılık Sinyali !!

İletigönderen Ayberk » Sal Haz 12, 2007 10:46

Resim

DROGBA'DAN AYRILIK SİNYALİ!

Chelsea'nin başarılı golcüsü Didier Drogba, Roman Abramovich'i önemli oyuncular alınmaması durumunda ayrılmakla tehdit etti. Maviler bu transfer döneminde şimdilik sadece Bosman Kuralı'yla serbest kalan Steve Sidwell ve Claudio Pizarro'yu renklerine bağladı.

"Kariyerimde önemli bir noktadayım. Eğer takımda tutku eksikliği varsa ben de aktif futbol hayatımın sonuna yaklaştığım bu süreçte hedeflerime daha uygun bir takıma gitmeyi tercih ederim. Bu takıma benden sonra işleri değiştirebilecek bir oyuncu gelmedi."

Chelsea'nin başarılı golcüsü Didier Drogba, Roman Abramovich ve Stamford Bridge Yönetimi'ni takıma yeni ve önemli oyuncular alınmaması durumunda ayrılmakla tehdit etti. Maviler en son olarak Andriy Shevchenko transferinde büyük bir meblağ harcadı ve bu transfer döneminde şimdilik sadece Bosman Kuralı'yla serbest kalan Steve Sidwell ve Claudio Pizarro'yu renklerine bağladı.

"29 yaşındayım ve kaybedecek zamanım yok. Durumun netleşmesi ve benim de bu yönde bir karar vermem gerekiyor. İspanya ve İtalya beni etkileyen liglere sahip, ancak gelişmelerin ne şekilde olacağını bekleyip görmek gerekir" diyen golcü oyuncu gerekli yatırım yapılmazsa takımda kalmak istemediğini açıkça belirtti.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x