DTP'den Türk Bayrağı'na karşı Beyaz Tülbent çağrısı

Genel & Güncel Konular

DTP'den Türk Bayrağı'na karşı Beyaz Tülbent çağrısı

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Ara 27, 2007 18:32

[img]http://www.ensonhaber.com/images/news/85267.jpg[/img]

DTP'den beyaz tülbent eylemi

DTP Merkez Yürütme Kurulu’nun dün yapılan toplantısında ilginç bir eylem kararı alındı.

Toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonu ve DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş’ın sahte çürük raporu aldığı iddiasıyla tutuklanması ve bu olayı protesto etmek için Türkiye çapında balkonlara beyaz tülbent asması eylemi gündeme geldi. Operasyon bölgesine ailelerle canlı kalkan olarak gidilmesine fikrine ise sıcak bakılmadığı ifade edildi.

DTP Genel Merkez’inde akşam geç saatlere kadar süren MYK toplantısı DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş’ın tutuklanmasından sonra gerçekleşen ilk toplantı oldu.

BALKONLARA BEYAZ TÜLBENT

ANKA’nın edindiği bilgiye göre toplantıda Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuzey Irak’a yönelik gerçekleştirdiği sınır ötesi operasyon ve DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş’ın tutuklanması konularına ağırlık verildi. Sınır ötesi operasyonun eleştirildiği toplantıda, ailelerle partililerin operasyon bölgesine canlı kalkan olarak gitmesi ve son gelişmeleri protesto etmek için balkonlara beyaz tülbent asılması konuları gündeme geldi. Canlı kalkan olarak bölgeye gidilmesi projesine sıcak bakılmazken Türkiye çapında balkonlara beyaz tülbent asılması ve basın açıklamaları yapılması tartışılıyor.

Partinin bu eylemlerin yanısıra bir dizi etkili eylem modelini yerel yönetimlerle de görüşerek önümüzdeki günlerde netleştireceği ifade edildi.

Resim
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen shadow39 » Prş Ara 27, 2007 19:04

Pisliklerinizi beyazlami ortmeye calisiyorsunuz it surusu
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Ram » Prş Ara 27, 2007 19:35

shadow39 yazdı:Pisliklerinizi beyazlami ortmeye calisiyorsunuz it surusu

E görüntü yok, koku var. Onu da kapatabilecekler mi¿? Her taraf kokuyor, masum kanı kokusu...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen CessA » Cum Ara 28, 2007 1:06

bence giyecekleri kefene benzetiyorlardır. şimdiden alıştırma yapıyorlar. bu tür pislikler hala içimizde onu bırak mecliste ya ben ona yanıyorum.

hiç inanmazsınız geçen dershanede bir çocuk liderim apo dur dedi, koyu kürt sanırım bir kaç sohbetine de denk gelmişimdir. yanında durulmaz. katil eder durduk yere adamı içimizde teröristler var ve de sessizde değiller resmen ben teröristtim diyorlar kansızlar :twisted:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen Ram » Cum Ara 28, 2007 1:29

Bana kalsa, Apo'yu ibret için gider İç Ofis'te sallandırırım. İki de mahkeme kurarım en İstiklâlinden, o zaman görürüz On Gözlü Köprü'den ötesini...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen KÇK_KÇK » Cum Ara 28, 2007 20:39

Kefen Bezlerini Sallıyorlardır
Kullanıcı küçük betizi
KÇK_KÇK
Üye
Üye

İletiler: 41

İletigönderen ekera » Cmt Ara 29, 2007 11:54

Apo denilenin yakalanma anındaki görüntülerini izlemek gerek biraz sakinlemek için. Devletin devletliğine güveniyorlar haince davranışları sergilerken. Hiçbir ülkede -Avrupa, Amerika dahil- sergileyemezler bu hainlikleri. Gereken cevap, yüce Türk milleti tarafından verilecektir kendilerine biraz daha sabretsinler...
Kullanıcı küçük betizi
ekera
Üye
Üye

İletiler: 79

İletigönderen sude » Pzr Oca 06, 2008 21:14

bence giyecekleri kefene benzetiyorlardır. şimdiden alıştırma yapıyorlar. bu tür pislikler hala içimizde onu bırak mecliste ya ben ona yanıyorum.

hiç inanmazsınız geçen dershanede bir çocuk liderim apo dur dedi, koyu kürt sanırım bir kaç sohbetine de denk gelmişimdir. yanında durulmaz. katil eder durduk yere adamı içimizde teröristler var ve de sessizde değiller resmen ben teröristtim diyorlar kansızlar
CesSa

Bu kanı bozuklar böyle konuşacak cesareti bulamazlarda aslında. konuşana değilde konuşturan arkalarındaki çakalları bilmek gerek.
Kullanıcı küçük betizi
sude
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Oca 12, 2008 0:10

Ne evimin camındaki Türk bayrağını,ne arabamda torpidonun üzerinde duran Türk bayrağını ölmediğim müddetçe kaldırmayı düşünmüyorum.Bu 1.
Dangalak Teröristlerin Partisi ise tülbent,masa örtüsü,çarşaf ve daha bilimum örtüleri ve de hatta şu an büzükleri yemediği için o kadarına cesaret edemedikleri ama mitingerinde sallayıp durdukları paçavralarını istediği yere assın.TÜRK BAYRAĞI'nın karşıtı olabilecek bir kumaş parçasının dünyada olmadığına inananlardanım.Bu da 2.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen erenus » Cmt Oca 12, 2008 11:15

Keser döner sap döner,

Gün gelir hesap döner.

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x