DTPlilere yönelik operasyonlar yurt genelinde sürüyor

Genel & Güncel Konular

DTPlilere yönelik operasyonlar yurt genelinde sürüyor

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Mar 14, 2007 19:14

İzmİr polisi, aralarında İl Başkanı Mehmet Mihdi Arslan, bazı il yöneticileri, Buca İlçe Başkanı Mehmet Emin Yıldız, Torbalı İlçe Başkanı Hüsnü Koyuncu ve eski İl Başkanı Aslan Kızıl’ın da bulunduğu 13 DTP’liyi gözaltına aldı.

DTP’liler bir bir cezaevine
İzmir’de düzenlenen operasyonda, DTP İl Başkanı Mehmet Mihdi Arslan, bazı il yöneticileri, Buca İlçe Başkanı Mehmet Emin Yıldız, Torbalı İlçe Başkanı Hüsnü Koyuncu ve eski İzmir İl Başkanı Aslan Kızıl’ın da aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. İstanbul Sultanbeyli’de ise geçtiğimiz pazar günü, teröristbaşı Öcalan lehine gösteri yapıp Türk Telekom’a ait bir santrale motolofkokteyli attıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan kişiler arasında DTP Sultanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Narın’ın da bulunduğu belirtildi.

Dava ertelendi
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ise, önceki gün sekiz kişi molotofkokteylleriyle DTP ilçe binasından çıkarken yakalanmıştı. Polis, DTP Gebze İlçe Başkanı Meral Kurum’un da aralarında bulunduğu altı kişiyi gözaltına aldı. Son olarak Mardin, Batman ve Diyarbakır DTP İl Başkanları tutuklanmıştı. Bu arada terör örgütü PKK yanlısı yayın yapan Roj TV’nin kapatılmaması için Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen’e mektup gönderdikleri gerekçesiyle haklarında dava açılan DTP’li 56 belediye başkanının yargılanmasına devam edildi. Belediye başkanları duruşmaya katılmadı. Savcı mütalaa hazırlamak için ek süre talebinde bulundu. Mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

Kaynak: YENİÇAĞ gazetesi,14.03.2007
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02

İletigönderen iso » Çrş Mar 14, 2007 19:57

Haberin icin sagol kardes, hepsi teker teker hesap verecek insallah birgün :!:

eyvallah
ResimResim
Kullanıcı küçük betizi
iso
Üye
Üye
 
İletiler: 434
Kayıt: Pzr Mar 04, 2007 23:38


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x