Dün benimdi, şimdi bana "yabancı!".

Dün benimdi, şimdi bana "yabancı!".

İletigönderen ilkkurşun » Prş Eki 29, 2009 16:46

Arkadaşlar ,hepimiz birçok kendi ülkemize ait olan ve daha sonra satılan ,kendi mallarımızın olduğunu biliyoruz.Akp denilen ampulün, nasıl "Babalar gibi"sattığını hergün yaşadık gördük.Ancak bugün hiç böylesine gözümüze sokulmamıştı,daha doğrusu böylesine anlayamamıştık."Ne seni böylesine dumura uğratan dediğinizi duyar gibiyim".Hemen söyleyim.Az önce yalak olmayan gazetelerden biri olan sözcüyü aldım.Tamam ,başlığındandan en iç sayfalarına kadar cumhuriyetimizin kuruluş bayramımızı anlatıyor ve akp yide sonuna kadar eleştiriyor.Fakat benim söylemek istediğim gazetenin düşünce yapısı değil. Onun ne kadar dürüst bi gazete olduğunu biliyorum.Beni kahreden iç sayfalardan birinde(2. sayfası)finansbankın reklamı.Arkadaşlar biliyoruzki bu bankada tıpkı diğerleri gibi düne kadar bizimdi.Ancak "babalar gibi"yunanlılara satıldı.Bugüne kadar bu bankada tıpkı yabancılara satılan diğer bankalar gibi hangi ülkeya satıldığıyla ilgili hiçbirimizi rahatsız edecek bir şekilde gözümüze sokmuyordu.Fakat bugünkü reklamını görünce anladımki,akp sayesinde kendi ülkemizde biz"yabancı"olmuşuz.Reklamda aynen şu ifade var."Finansbank 29 ekim cumhuriyet "BAYRAMINIZI!!!!" kutlar.Bu reklamı görünce akp nin ülkemize ne kadar büyük bir kötülük yaptığını çok daha iyi anladım.
Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Resim
Kullanıcı küçük betizi
ilkkurşun
Üye
Üye

İletiler: 99

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x