Dünyanın En İnce MP3 Çaları Walletex'den

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Dünyanın En İnce MP3 Çaları Walletex'den

İletigönderen Panzehir » Pzr Tem 08, 2007 1:31




[img]http://img207.imageshack.us/img207/131/68177742zf1.png[/img]




2000'li yılların başı ile başlayan MP3 çalarlara yönelik akım ilk başlarda istenilen düzeye ulaşamamış gibi görünse bile özellikle Apple'ın iPod'ları ile birlikte ciddi bir ivmelenme kazandı ve günümüzün trendlerinden biri haline gelebildi. Bilindiği gibi MP3 çalarlar için belkide en önemli husus ve boyut ve ağırlık yapılarıdır. En küçük boyutu, olabilecek en hafifi şekilde ve yine göze hoş gelen bir tasarım ile ki buna birde yüksek depolama kapasitesi ekleyebilen firmalar bu alanda başarıyı yakalayabilyorlar. Yurt dışında özellikle ekonomik MP3 çalarları ve ince çözümleri ile bilinen Walletex firması dünyanın en ince MP3 çalarını duyurdu.

Ürün hakkında ortaya çıkan birkaç resim ve birkaç ufak ayrıntı dışında henüz net bilgiler bulunmuyor. Gelen bilgilere göre ve resimlere göre ürün üzerinde herhangi bir ekran bulunmuyor. Değiştirilebilir ön planele sahip olan MP3 çaların suya, toza, yüksek ısıya ve darbeye karşı korumalı olduğu belirtiliyor. Kart inceliğinde olan ürün üzerinde çift taraflı usb portu bulunuyor. Bu konnektörü bulunuyor. Bu konnektör vasıtası ile cihaz 3 farklı fonksiyonu gerçekleştirebiliyor. Usb üzerinde diğer cihazlar ile bağlantı sağlayabiliyor, şarj olabiliyor ve ses çıkışı olarak kullanılabiliyor. Ürünün şu an için fiyatı hakkında bir bilgi bulunmuyor ama firmanın hedefi önümüzdeki Haziran ayı ile birlikte ürünü piyasaya sürebilmek.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02

İletigönderen Kronik Cadı » Pzt Tem 09, 2007 11:12

Panzehir, Paylaşımın için sağol
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye
 
İletiler: 503
Kayıt: Çrş Şub 28, 2007 11:14


Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x