E-Kitap hakkında...

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

E-Kitap hakkında...

İletigönderen ugursurmeli » Cum Şub 11, 2011 18:52

E-Kitaplar ya da boyutu fazla olmayan pdf formatındaki kitaplar sitemize yüklenebilse nasıl olur? Zamanla verdiğimiz bağlantı adresleri değişebilir.
Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Bir gün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
ugursurmeli
Üye
Üye
 
İletiler: 80
Kayıt: Cum Eki 22, 2010 16:30
Konum: Bursa

Re: E-Kitap hakkında...

İletigönderen Ram » Cum Şub 11, 2011 19:06

Açılmış bölümü tümden kaldırmayı düşünüyorduk aslında. Kitaplar ne kadar da her yana yayılmış ve çoğu eski tarihli olsa da, özellikle Scribd gibi hem indirilip hem de okunabilen yerlerden kolayca bulunabilmesine karşın zaman zaman sorun oluyor. Üstelik birtakım yazarlar var ki, onların haklarını gasp etmiş olmaktan ayrıca rahatsız oluruz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!


Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x