E.Tuğg.Ramis İlker'in Ufuk Ötesi programı konuşma özeti

Genel & Güncel Konular

E.Tuğg.Ramis İlker'in Ufuk Ötesi programı konuşma özeti

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Tem 05, 2008 7:35

‘’Askerin Koruduğu yerden sen nasıl tutar da silah üstüne yemin etmiş 2 generali alırsın?Bırak generali oradan kimseyi alamazsın.’’
‘’Şu an ki Genel Kurmay Başkanına çeşitli kanallardan seslendim.Susmayın dedim.Böyle olmuyor dedim.2 sene önce komuta değişikliği yapıldığında Özkökleşmesin dedim.Yeni komuta kademesinden şüphelerimi Ceviz Kabuğu programında söyledim.Ne yazık ki haklı çıktım.’’
‘’Nasıl bakacak şimdi o genel kurmay başkanı o 2 komutanımın yüzüne,çocuklarının yüzüne?2 tane canavar gibi silah arkadaşım onlar.Ben genel kurmay başkanı olsam feriştahı gelse alamaz oradan polisi molisi o silah arkadaşlarımı?’’
‘’Harp okullarinda ki genç arkadaşlarım kan ağlıyor.’’
''Manav-bakkal-vatandaş kan ağlıyor.''
''Şener paşa kalp krizi geçirip ölecek belki,yazık değil mi,adamın tansiyon büyük 24,küçük 12.5 olmuş yahu?''
‘’Bu aynı zamanda savcılar darbesidir.Bak Okkır diye bir arkadaş kanser oldu,bilinci kapandı.13 aydır bir insana bu yapılır mı?’’
ULUSAL KANAL-UFUK ÖTESİ PROGRAMI,04.07.2008
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen hirbo06 » Cmt Tem 05, 2008 8:22

ILGILI BOLUMUN SES KAYDI;
http://www.4shared.com/file/53927394/3c ... otesi.html

Merhaba arkadaslar,
Daha once asagidaki mesaji sizlere yazmis 4 temmuz tarihli ufuk otesi programinda gecen generalimizin konusasini/programin tamamini mumkun olursa sitenize cikarmanizi istemistim. Sevgili Turk-Kan nazik sekilde programin kaydinin olmadigini bildirmisti. Cetin Tas arkadasim sen ise incelik gosterip sayin pasamizin konusmasinin bir kismini yazili olarak iletmissin, sonsuz tesekkurler. Ulusal kanali internet uzerinden izlerken programin tekrarina rastgeldim ve cok amatorce de olsa sadece ses olarak sayin generalimiz Ramiz Ilker' in gozaltilar uzerine yorumunu kaydetme imkanim oldu. Ilgilenen arkadaslara ulasmasi umudi ile ses kaydini alttaki adrese cikardim.

http://www.4shared.com/file/53927394/3c ... otesi.html

NOT: Ilk kez girdigim bir site, insallah calisiyordur. Kendim indirip dinlemedim ancak calismazsa mesaj atin baska bir siteyi denerim.

Mesaj: #1 Tarih: Cmt Tem 05, 2008 1:23 Mesaj konusu: 4 temmuz Ulusal Kanal Ufuk Ötesi programi
Açıklama:

--------------------------------------------------------------------------------

Hızlı Düzenle

İmzamı ekle (imzalar profilden değiştirilebilir) close
Yazilacak dogru yeri bulamadim lutfen kusuruma bakmayiniz. 4 Temmuz ulusal kanalda yayinlanan ufuk otesi programini yukleyebilirseniz cok sevinirim. Emekli bir generalimiz rutbesine uygun yurekli bir konusma yapti. Mumkun olabilirse tekrar dinlemek isterim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Ellerinize yureginize saglik. Tesekkur ederim.
NOT: Programin ismini yayin akisindan baktim ulusal kanal sitesinden. Baslangictan itibaren izleyemedigim icin ne oldugunu bilmiyorum. Konuklar isci partisi baskan yardimcisi bir tuggeneral ve dsp eski milletvekili, bakan. Turkiye saatiyle gece 12 civari program bitmistir. Ufuk otesi programinin baslangic vakti 22.00 oldugundan bu varsayimda bulunuyorum ve bu program ismini veriyorum Tekrar tesekkurler.

En son hirbo06 tarafından Cmt Tem 05, 2008 1:27 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Hızlı Düzenle
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Tem 05, 2008 10:03

Sağol hirbokardeş.Bu arada gerçek adını verirsen daha iyi olacak.
Kal sağlıcakla.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x