ILGILI BOLUMUN SES KAYDI;
http://www.4shared.com/file/53927394/3c ... otesi.htmlMerhaba arkadaslar,
Daha once asagidaki mesaji sizlere yazmis 4 temmuz tarihli ufuk otesi programinda gecen generalimizin konusasini/programin tamamini mumkun olursa sitenize cikarmanizi istemistim. Sevgili Turk-Kan nazik sekilde programin kaydinin olmadigini bildirmisti. Cetin Tas arkadasim sen ise incelik gosterip sayin pasamizin konusmasinin bir kismini yazili olarak iletmissin, sonsuz tesekkurler. Ulusal kanali internet uzerinden izlerken programin tekrarina rastgeldim ve cok amatorce de olsa sadece ses olarak sayin generalimiz Ramiz Ilker' in gozaltilar uzerine yorumunu kaydetme imkanim oldu. Ilgilenen arkadaslara ulasmasi umudi ile ses kaydini alttaki adrese cikardim.
http://www.4shared.com/file/53927394/3c ... otesi.htmlNOT: Ilk kez girdigim bir site, insallah calisiyordur. Kendim indirip dinlemedim ancak calismazsa mesaj atin baska bir siteyi denerim.
Mesaj: #1 Tarih: Cmt Tem 05, 2008 1:23 Mesaj konusu: 4 temmuz Ulusal Kanal Ufuk Ötesi programi
Açıklama:
--------------------------------------------------------------------------------
Hızlı Düzenle
İmzamı ekle (imzalar profilden değiştirilebilir) close
Yazilacak dogru yeri bulamadim lutfen kusuruma bakmayiniz. 4 Temmuz ulusal kanalda yayinlanan ufuk otesi programini yukleyebilirseniz cok sevinirim. Emekli bir generalimiz rutbesine uygun yurekli bir konusma yapti. Mumkun olabilirse tekrar dinlemek isterim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Ellerinize yureginize saglik. Tesekkur ederim.
NOT: Programin ismini yayin akisindan baktim ulusal kanal sitesinden. Baslangictan itibaren izleyemedigim icin ne oldugunu bilmiyorum. Konuklar isci partisi baskan yardimcisi bir tuggeneral ve dsp eski milletvekili, bakan. Turkiye saatiyle gece 12 civari program bitmistir. Ufuk otesi programinin baslangic vakti 22.00 oldugundan bu varsayimda bulunuyorum ve bu program ismini veriyorum Tekrar tesekkurler.
En son hirbo06 tarafından Cmt Tem 05, 2008 1:27 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Hızlı Düzenle