E. Tuğgeneral Levent ERSÖZ gözaltına alındı

Genel & Güncel Konular

E. Tuğgeneral Levent ERSÖZ gözaltına alındı

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 15, 2009 9:58

Ergenekon Tertibi'nde son gelişme!

Moskova'ya kaçtığı söylenen Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, Ankara'da gözaltına alındı.

ERGENEKON soruşturmasında aranan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, bu sabah geldiği Ankara'nın Balgat semtindeki Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi'nde yakalandı.

Arandığını öğrenince Rusya'ya kaçtığı belirtilen ve hakkında yakalama emri bulunan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün, bu sabah Ankara'nın Balgat Semti'ndeki bir özel hastanede olduğu ihbarını alan güvenlik güçleri alarma geçti.

Saat 09.00'da Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi'ne gelen asker ve Özel Harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Hastaneye giren timler, yaklaşık yarım saat sonra Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün koluna girerek dışarı çıkardı. Üzerinde pardösü bulunan ve sakallarının uzadığı dikkati çeken Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, hemen bir araca bindirilerek emniyete götürüldü.

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün sabah hastaneye muayene için geldiği ve kendisini tanıyan görevliler tarafından polise bilgi verildiği ileri sürüldü.

Levent Ersöz, Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı yapmış ve Bilecik'deki 2'nci Jandarma Er Eğitim Tugayı Komutanlığı görevindeyken emekliye ayrılmıştı.

Ersöz hakkında, Jandarma eski Genel Komutanı Orgeneral Şener Eruygur, 1'inci Ordu eski Komutanı Hurşit Tolon, ATO Başkanı Sinan Aygün ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın gözaltına alındığı 6'ncı dalga operasyonunda mahkeme tarafından 'yakalama' kararı çıkarılmıştı.

Ersöz'ün operasyondan bir gün önce Rusya'ya kaçtığı belirlenmişti.

SİLOPi KAYIPLARIYLA ANILIYOR

Emekli Jandarma Albay Erdal Sarızeybek, emekliliğini ardından kaleme aldığı kitapta Levent Ersöz'ün yazılı olmayan talimatıyla Ankara'daki bazı üst düzey asker ve siyasilere ait telefonları dinlediğini açıkladı. Ersöz'ün adı albay olarak görev yaptığı dönemde Silopi kayıpları olayıyla da gündeme geldi. Emekli Orgeneral Şener Eruygur'a yakınlığıyla biliniyor.

Firari Emekli General Levent Ersöz, böyle yakalandı...

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen hirbo06 » Prş Oca 15, 2009 11:05

"Moskova'ya kaçtığı söylenen" mi yoksa "Rusya'ya kaçtığı belirlenen" mi?

Ortalik acayip karisik valla... Kim nedir necidir... Kim dogru kim yalan soyluyor...

Uzerinden sahte kimlik cikti... Estetik ameliyati olacakti vs deniliyor....

Estetik olacaksa Rusya' da da olur...????/

E ulkeye girdiyse Ankara'da isi ne neden gidip teslim olmamis... Birsey mi var...

Ustlerine mi danismis... Yok baska alavere dalevere mi ceviriyormus....

Yaw bak ben de merak ettim su Ergenekon davasini, su Fethullahci savci iddianame yi biraz kisa tutup hemen su pasalarinkini de mahkemeye sunsada dava sureci adam akilli bir islese...

Bu dava sonucunda ya gizli manda yonetimi altina girecegiz, ya temelli zivanadan cikip Iran vari birsey olacagiz, ya da basarirlarsa Laik-Demokratik Turkiye Cumhuriyeti cizgisine donecegiz...

Sonumuz hayir ola...
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 15, 2009 11:22

Özel timler yine kameralarla gelmisler baskina... Yoksa, kameralar önceden hastanede hazir mi bekliyorlardi? :hmm: Gece TRT duyurmus muydu haberi?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen hirbo06 » Prş Oca 15, 2009 12:24

Olur mu olur valla...

Yilmaz Ozdil yazdi dun bir daha paylasalim. Eger dedigin gibiyse bu sefer Pulitzer falan odulude paklamaz Oscar lazim TRT' ye:))

14 Ocak 2009

Yılmaz ÖZDİL yozdil@hurriyet.com.tr

TRTenekon

Ergenekon gömüsü ararken, Selçuklu testisi buldular... Ankara Radyosu'nun önündeki kazıda Hasan Mutlucan'ın kasedini bulmaları an meselesi.

*

Şaka bir yana...

Ben artık TRT-2 seyrediyorum.

*

Müthiş habercilik yapıyorlar!

*

Sabih Kanadoğlu'nun evinin basıldığını, Sabih Kanadoğlu ve yengeden bile, tam 4 saat önce, TRT-2 duyurdu mesela...

İstanbul'da 20 bin tane gazeteci var, Dalan'ın İstanbul'daki kasasından tabanca çıktığını Ankara'daki TRT verdi!

*

Eskiden olay olur, biz olay yerine giderdik... Şimdi TRT seyrediyoruz, "olay var" diyor, gidiyoruz olay yerine, canlı yayın araçları filan kuruluyor, 5 saat sonra polis geliyor, ki hakikaten olay çıkmış...

TRT Haber Dairesi'nin başına "medyum" getirdiler herhalde!

*

Önceki gece telaşla polisi aradık mesela, "Mezarlığı kazıyormuşsunuz" diye... Henüz polisin haberi yoktu. Polis de telaşlandı. TRT'deki "son dakika" alt yazısını görünce dayanamadım, olay yerindeki muhabir arkadaşımı aradım, "Dut ağacıyla kuyunun arasına baksınlar" diye... Onlar bakana kadar, baktık ki, TRT spikeri "ele geçirilen" bombaların listesini okuyor!

*

Tutuklu olduğu için soramadık ama, teslim olan yarbay da muhtemelen, teslim olduğunu TRT'den öğrenmiştir.

*

Pulitzer verilmeli TRT'ye...

Pulitzer.

*

Olmuş haberi babam da verir... Henüz olmamış haberi vereni, ben dünya basın tarihinde ilk kez görüyorum çünkü.
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen receylan » Prş Oca 15, 2009 19:15

ilk ve tek görüntüleri de star gazetesi muhabiri yakalayabilmiş...iyi mi...24 tvde ballandıra ballandıra anlatıp duruyorlardı...ha niye ilk star muhabiri derseniz yanıtları erken kalkan yol alırmış...vs.vs...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen Panzehir » Cum Oca 16, 2009 4:44

İyi de neden kaçıyor? Neyden kaçıyor? Yarası ne, yaran yoksa bu yaygara niye? Sarızeybek'in Levent Ersöz hakkındaki söylemleri de dikkat çekiçi.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Levent Ersöz kalp krizi geçirdi

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 18, 2009 0:45

Levent Ersöz kalp krizi geçirdi

Ergenekon'dan tutuklu emekli Tuğgeneral, Koşuyolu Kalp Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ergenekon Örgütü Yöneticisi olduğu iddiasıyla tutuklanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz konulduğu Metris Cezaevinde kalp krizi geçirdi. Ersöz'ün yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Ergenekon operasyonu kapmasamında aranırken Ankara'da prostat ameliyatı için yattığı hastanede yakalanan Levent Ersöz, dün Beşiktaşta'ki İstanbul Adliyesi'nde Ergenekon Örgütü Yöneticisi olduğu iddiasıyla tutuklanarak Metris Cezaevine konulmuştu.

Ersöz, bugün saat 15:00 sıralarında Cezaevindeki tek kişlik odasında kalp krizi geçirdi. Gardiyanlar tarafından kalp krizi geçirdiği farkedilen Ersöz, hemen ambülans ile Haseki Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesini ardından Koşuyolu Kalp ve Göğüs Hastalıkları Hastanesine Sevk edildi. Esöz'ün yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulduğu öğrenildi.

Resim

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Pzr Oca 18, 2009 17:22

[img]http://www.hizliresim.com/2009/1/18/5956.jpg[/img]
Ergenekon soruşturmasında Ankara’da bir hastanede yakalandıktan sonra İstanbul’a getirilen emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

Ergenekon soruşturmasında aranırken Rusya’ya kaçan ve Ankara’da yakalanan Jandarma İstihbarat Dairesi Başkanı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, İstanbul’a gönderilmiş ve tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konulmuştu. Cezaevinde kalp rahatsızlığı geçiren Ersöz, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisinde tedavi altında tutuluyor.

Tuğgeneral Levent Ersöz’ün avukatı Gülten Güven, Ersöz’ün kalp rahatsızlığı nedeniyle Metris Cezaevi’nden önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, ardından da Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedildiğini açıkladı.

Müvekkilinin kalp krizi geçirip geçirmediğini bilmediğini ifade eden Güven, durumunun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağını söyledi.

Güven, önceki yıllarda 3 kez kalp krizi geçiren ve stent takılan müvekkili gözaltına alınmadan önce sağlık raporlarını ilgili yerlere sunduklarını ancak sonuç alamadıklarını sözlerine ekledi.

Ersöz’ün kızı Fulya Ersöz, hastane önünde bekleyen basın mensuplarına babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Fulya Ersöz, “Her şeyden önce insani bir durum söz konusu. Babamın kendisi kalp hastası. Bir damarının yüzde 91’i tıkalı. Eskiden başka bir damarında stent takılıydı. Aile olarak anjiyo yapılmasını talep ediyoruz. Şu an hayati tehlikesi var. Kendisi yoğun bakımda ve uyutuluyor. Önce kalp rahatsızlığının sonra da prostat sorunun giderilmesini istiyoruz” dedi.

Bu arada Levent Ersöz’ün kızı Fulya Ersöz ile diğer aile üyeleri hastaneden çıkarken basın mensuplarınca görüntülenmek istendi.

Bu sırada ailenin yanında bulunan Bestami Gök, basın mensuplarına küfür ederek saldırdı. Gök, bu sırada yakınında bulunan AA muhabiri Filiz
Kınık’a tekme attı.

Kınık, aldığı darbeyle fenalık geçirirken, olay yerinde bulunan bazı basın mensupları da Gök’e tepki gösterdi. Bestami Gök, polis tarafından gözaltına alındı. Filiz Kınık ise Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
- Kaynak -

Ha..?

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ