Edip Akbayram, Londra'da PKK konserine katıldığını kabul ett

Genel & Güncel Konular

Edip Akbayram, Londra'da PKK konserine katıldığını kabul ett

İletigönderen MedceziR » Cmt May 19, 2007 8:48

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen mitinglerin vazgeçilmez sanatçısı Edip Akbayram, bölücü terör örgütü PKK'lıların gövde gösterisine dönüşen Londra konserine katıldığını kabul etti. Akbayram, önceki gün Fox TV'deki bir programa katılarak kendini savundu.

Resim

Fox TV'de yayınlanan ve eski MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül'ün de katıldığı programa telefonla bağlanan Akbayram'ın sinirli olduğu görüldü. Gül'ün "Sizin gittiğiniz Londra'daki gece PKK ve yan kuruluşlarının etkinliğidir." şeklindeki sözlerine Akbayram, "Ben şarkı söylüyorum." diye cevap verdi.
Bunun üzerine Gül, "Ancak PKK Türkiye'yi mezbahaya çevirdi, hiç protesto ettiniz mi? Orada PKK posterleri asılıyor, 'Biji Apo' diye bağırıyorlar." diye tepki gösterdi. Akbayram ise bu eleştiriye de "Bunlar benim inisiyatifim dışında gelişti." deyince, Gül'den "O zaman katılmayın." yanıtını aldı. Programda Akbayram kendine çamur atıldığını iddia edince de Gül şunları söyledi: "Siz gidip PKK denen çirkefin içine giriyorsunuz. Ben mi çamur atıyorum. Teröristlere destek vermeyeceksiniz. Kürt ayrıdır terörist ayrıdır. Onlara destek veremezsiniz. Siz Türk sanatçısısınız. O zaman oraya katılmayın."
İstanbul, Zaman
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Hasta » Cmt May 19, 2007 9:12

ADD adına katılınan bir davetin PKK gösterisine dönüşeceğini,E.Akbayram düşünemezdi,bu ADD'nin ayıbıdır.İyi kontrol sağlayamamışlar demek ki...Teşekkürler,MedceziR
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 19, 2007 9:58

Edip Akbayram'ın düzgün ve dosdoğru bir adam,adam gibi adam olduğunu bilen biliyor.
Zaman Gazetesi'nin verdiği haber ve FOX TV'nin yaptığı program kasıtlıdır,maksatlıdır.Mehmet Gül'de demagoji yapmış.Konsere diye gidip bir anda PKKlıların baskın olduğu bir ortamda kalmış Edip Akbayram.Olay bundan ibaret.
Mehmet Gül kendi geçmişini unutmamalı.İnsanları eleştirmek herkesin hakkı.Tabi insaf ve hakkaniyet olduğu sürece."Sütten çıkmış ak kaşık"mış gibi ve sanki de Edip Akbayram PKKlıymış ya da PKK sempatizanıymış gibi konuşmak sadece benim gibilerin geçmişi hatırlayıp Mehmet Gül'e küfür etmesini sağlar ki bunu istemeyiz.Gün UZLAŞMA günüdür.
Sevgi kelebeklerinin gazetesi de hemen çakal gazetecilik örneği sergilemiş,
programa telefonla bağlanan Akbayram'ın sinirli olduğu görüldü.

.Fetuşçular,siz adamı öldürürsünüz.Harbiden :twisted:
Anladınız siz onu :wink:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Veled » Cmt May 19, 2007 9:59

MedceziR, haber için teşekkürlerÇetin Taş, abi sana katılıyorum haber kesinlikle maksatlı
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen MedceziR » Cmt May 19, 2007 10:11

Çetin abi, bence bu adam hakkında fazlaca iyimsersin.

Adamın PKK konserlerine gittiği ve sempatizanlık yaptığı eskiden beri biliniyordu zaten.
Konsere diye gidip bir anda PKKlıların baskın olduğu bir ortamda kalmış Edip Akbayram

Afedersin ama bu kadar salak değil heralde bu adam. Bence bu adam pek sağlam ayak değil. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Cmt May 19, 2007 10:18

MedceziR, ADD konseri,PKK konseri değildir,ben de ADD 'nin etkinliklerine gidiyorum,hatta bazen Vali'ler bile gidiyor,İl'lerde...Olayın sunuşu tamamen çarpıtma...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 19, 2007 10:22

Medcezir kardeşim.Nereden çıkardın sağlam ayakkabı olmadığını,PKK konserine gittiğini,sempatizanlık yaptığını?Allah aşkına bir söyle yahu!Birileri bir şeyler atıyorlar ortaya,senin gibi arkadaşlar da hemen sahipleniyorsunuz ve doğruymuş gibi kabul edip düşüncelerinizi bozuk zemin üzerine inşa ediyorsunuz.
Bir daha söylüyorum,sanat camiasında Edip Akbayram kadar düzgün,dosdoğru bir adam çok azdır bu memlekette.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen MedceziR » Cmt May 19, 2007 10:22

Nurdan abla, yanlış anlamışsın. ADD konserleri PKK konseri denilmiyorki, Edip Akbayram denen şahsiyet PKK konserlerine katılmış deniliyor. Ama haberde biraz çarpıtmaya yolaçacak cümlerlerin olduğu doğru. . .
Resim

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Cmt May 19, 2007 10:28

Atatürkçü Düşünce Derneği organizasyonu deniyor en başta işte...ADD yani
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen MedceziR » Cmt May 19, 2007 10:32

NuNNi, haber bizim anayasaya benziyor her türlü yoruma açık. . .
Resim

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cmt May 19, 2007 11:21

Evet geçen izledim ancak yeni bir haber değildir bu.

Mehmet Gül haklı.

Misâl; bugün Ahmet Hakan yalakası, gidip biji Apo diyenlerin karşısında konferans verse -ki verir, şaşırmamak lâzım- aynı tepkiyi verecek kaç kişi var¿? Hadi Ahmet Hakan'ı biliyoruz, yapar mı yapar.

Peki, madem bilmiyordun, sonradan gelişti olaylar, neden terketmedin be adam¿!? diye de sormazlar mı adama...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Hasta » Cmt May 19, 2007 11:30

Ram, orda,konserde sadece PKK'lılar mı varmış,sanmam.Diğer insanları,belki de tanıdığı kişiler olan organizasyonu yapanları düşünerek bırakmamış olabilir...Olayların nasıl geliştiğini bilmeden yorum yapmamak gerek.Ben yine söylüyorum,eğer bir hata varsa,organizasyonu yapanların yetersizliğidir bu.Sonra,PKK propagandası,Akbayram sahnedeyken mi yapıldı,önce ya da sonra mı,bu da önemli...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Cmt May 19, 2007 11:35

NuNNi, ne farkeder¿? Bir ilk değil ki bu... Bir hata varsa herkese aittir, sadece Edip Akbayram'ı suçlamamak lâzım tabi.

NuNNi, posterler açılmış, aldırma Apo aldırma deniliyor, gözünü seveyim. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen MedceziR » Cmt May 19, 2007 11:38

Ram'ın dediği gibi yeni bi haber değil aslında bu. Edip Akbayram eskiden beri katılır PKK konserlerine. . .
Resim

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Cmt May 19, 2007 11:43

MedceziR, ya bi kere ADD ,PKK değil,konser de PKK konseri değil,yapmayın yaa...ADD'yle biz de çalışıyoruz,biz de mi PKK'lıyız yani? Ram, ben konseri izlemediğim için bilemem tabii...Onun için de yorum yapmayacağım ama haberin çok yanlı olduğu açık...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x