gönderen |Kuralsız| » Prş Şub 14, 2008 14:29
Bir çoğunuz Efsane olarak tanıdı beni..Acısıyla-tatlısıyla, iyisiyle-kötüsüyle, 2 yılı aşkın bir süredir sizlerle birlikteydim.Her şeyin farkında, olgun, sıcak kanlı, harbi insanlarla beraber olmak beni hep mutlu etmiştir.Zaten bu kadar uzun bir süre sizinle beraber olmamın sebebi de belki buydu.Siyasi görüşlerimiz farklı olsada Vatan, Millet, Bayrak anlayışımız aynıydı.Burda çok şey öğrendim..İnternet ortamında en güzel dostlukları burda gördüm.Hayatımın bir parçası olmuştunuz, sizler ve GM.Bazen görüşlerimiz uyuşmasa da sonuçta hepimiz bu memleketin iyiliğini düşünüyorduk.Sizin gibi harbi dostları tanıdığım için mutluyum.Malum yaş 20 Askerlik vakti geldi çattı. 23 Şubat'ta Samsun'a çıktı askerlik görevim.İnşallah hayırlısıyla bitirip gelirim ve yeniden aranızda olurum.Ama bu yolda gidip dönmemek de var.Onun için Hakkınızı helal edin.Benim varsa helal olsun..Son bir hafta vaktim oldukça sitede olmaya çalışırım.
Allah yar ve yardımcınız olsun
Efsane gider..
Haydi Bana Eyvallah
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk
Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK