Efsane İstihbaratçıdan ŞOK Deşifre

Genel & Güncel Konular

Efsane İstihbaratçıdan ŞOK Deşifre

İletigönderen Gilda » Prş Eki 25, 2007 22:11

Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanı Bülent Orakoğlu tarihi bir sırrı açıkladı: "Türkiye geçmişte Barzani&Talabani'ye verdiği silahlara çip yerleştirdi." Sonrası dehşet....

ABD, KUZEY IRAK'I TÜRKİYE'YE BIRAKACAK

ABD'İN İSTEĞİ, TÜRKİYE'NİN RIZASIYLA KÜRT DEVLETİ KURULACAK

BARZANİ, TÜSİAD'A ÜYE OLABİLİR

ABD, APO GİBİ KARAYILAN'I DA PAKETLEYİP TÜRKİYE'YE VERECEK

KanalA TV'de gazeteci Ömer Şahin'in hazırlayıp sunduğu “Görüş Farkı” programına katılan MİT eski mensubu Mahir Kaynak, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Kaynak, ABD'nin Kuzey Irak'tan çekilerek bu bölgeyi Türkiye'ye bırakacağını söyledi. Karşılığında ise Türkiye'nin gözetiminde Kürt Devleti kurulacağını iddia etti. Kaynak, “PKK tasfiye edilecek. Türkiye ve ABD ortak operasyon yapacak.ABD'nin isteği, Türkiye'nin rızası ile Kürt Devleti kurulacak. Bu Türkiye'nin aleyhine olmaz. Türk askeri de Kuzey Irak'ta kalacak”dedi. Mahir Kaynak, önümüzdeki günlerde Murat Karayılan gibi PKK elebaşlarının tıpkı APO gibi paketlenerek Türkiye'ye teslim edileceğini de söyledi. İşbirlikçi olan Talabani ve Barzani'nin işini bizzat ABD'nin bitireceğini de ifade eden Mahir Kaynak'ın bir çarpıcı öngörüsü de “Ticarete meraklı olan Barzani TÜSİAD'a üye olabilir” oldu.

TALABANİ'YE VERİLEN SİLAHLARA ÇİP YERLEŞTİRİLDİ

Programda bir başka çarpıcı açıklama da Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanı Bülent Orakoğlu'ndan geldi. Orakoğlu, PKK'ya karşı en kapsamlı operasyonların yapıldığı 1990'lı yıllarda Talabani ve Barzani'ye Türkiye tarafından verilen silahlarla ilgili tarihi bir sırrı açıkladı: “Bu silahların içine çip yerleştirmiştik. Bu çiplerle silahların nerede olduğunu uydudan tesbit edilebiliyordu. Bu sayede öğrendik ki Talabani'ye verdiğimiz silahlar PKK'ya geçmiş. Keşif kontrolü yapan uçaklarımız sinyalleri alınca havadan vurdu. O dönem bazıları Talabani ve Barzani'yi dost zannediyordu ama öyle değillermiş”

Birbirinden çarpıcı açıklamaların olduğu programın tekrarı bu akşam saat 24.30'da Kanala'da tekrar yayınlanacak.

ABD, BESLEDİĞİ KURBANI(TALABANİ-BARZANİ) KESECEK

Prof.Dr. Mahir Kaynak, Bülent Orakoğlu, A.Ü.SBF Öğretim Üyesi Doç.Dr. Çağrı Erhan ve Çankaya Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ramazan Gözen'in katıldığı “Görüş Farkı” programı birbirinden ilginç açıklamalara sahne oldu. Prof.Dr. Kaynak, Özal döneminde gündeme gelen paylaşımın şimdi gerçekleşeceğini ileri sürdü.

Mahir Kaynak, Türkiye'nin Kuzey Irak'a yönelik hassasiyetinin ABD tarafından çok iyi anlaşıldığını belirterek, ABD Irak'tan çekilirken yerine iyi bir koruyucu bırakacağını ileri sürdü.

Irak'ta Barzani ve Talabani'nin kredisini kredisini bitirdiğini ileri süren Kaynak, dünyanın tepkisini çeken bu ikiliyi bundan sonraki dönemde zor günlerin beklediğini ileri sürdü. Barzani ve Talabani'nin çevre ülkeler tarafından büyük tepki çektiğini işbirlikçi olarak bilinen bu ikilinin akıbetinin de tüm işbirlikçiler gibi olacağını ileri sürdü. Kaynak, “İşbirlikçi kullanılır ve atılır.” dedi. Kaynak, Amerikan yönetiminin Barzani ve Talabani'yi kurbanlık seçtiğini beslenip palazlandırıldığını artık kesilme vaktinin geldiğini söyledi.

TÜRK ASKERİ KUZEY IRAK'A GİRECEK VE ORDA KALACAK

Kaynak, Kuzey Irak'a yönelik operasyon konusuna da değinerek Türkiye'nin Kuzey Irak'a gireceğini ABD'nin buna ses çıkarmayacağını belirterek şu iddiada bulundu “ Türk askeri oraya girdiğinde geri dönmeyecek. Terör örgütü arkasında destek olmadığı anda bitmiş olacak. ” dedi. Kaynak ilginç bir iddiada daha bulundu: ABD orada kurulan Kürt yönetiminin güvenliğini de Türkiye'ye yaptırılacağını buna karşılık da orada bazı bölgelerin Türkiye'nin yönetimine bırakabilecek.

aktifhaber.com
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Eki 26, 2007 19:05

Programı bende izledim ve söylenilenler gerçekten önemli açıklamalardı.K..stan ın kurulması meslesi hariç diğer bütün konular Türk Milleti nin istediği doğrultuda...

haber için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eki 26, 2007 19:09

Mahir Kaynak su anda tüm ayritilari ile acikliyor Skytürk'te... kayittayim :artis:
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Eki 26, 2007 19:19

Evet, Mclis Kulisi programında.. izliyorum ;)
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eki 26, 2007 19:31

|Kuralsız|, vaktin varsa ayni kanalda kal, saat 21:00'de Nihat Genc ile "Ne Var Ne Yok" var, merakla bekliyorum bu aksamki programi :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Eki 26, 2007 19:52

Babamla beraber izleriz zaten ;) Ben de onun sayesinde izlemeye başladım ama fazla takip edemiyorum..

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eki 26, 2007 19:55

|Kuralsız|, kacirdiklarini ilgin varsa, vaktin oldugunda sitemizden online izler veya indiribilirsin :)
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Eki 26, 2007 20:02

Türk-Kan, biliyorum abla arada izliyorum zaten :) Eline sağlık..

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eki 26, 2007 20:13

agzina saglik Nihat..................
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Eki 28, 2007 15:49

Arkadaşlar,bir konuda sizi uyarmak istedim.Mahir Kaynak her zaman yaptığı işlerden ve görevli olduğu dönemden çok,emekli olduktan sonra yaptığı sansasyonel açıklamalarla tanındı.Çok sağlam bir adam değildir,her zaman Amerikan yanlısıdır,toplumun gazını alma operasyonlarında ille de onun bir komplo teorisi kullanılır.Sakın ola ki onun söylediklerini çok ciddiye almayın,doğruluğundan her zaman şüphe edin.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x