Ekran koruyucu

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Ekran koruyucu

İletigönderen Ram » Prş Tem 26, 2007 17:30

Kurtlar Vadisi - Pusu / Jeneriği ekranınızı korusun. Nasıl koruyacaksa... :)

Yükle: İndir

Şifre: guncelmeydan

Boyut: 80 MB
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Veled » Prş Tem 26, 2007 19:39

Ram, emeğine sağlık teşekkürler :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Trip » Prş Tem 26, 2007 19:50

Ram, 80 mb mı. :shock: Biraz fazla değil mi yaw. :|
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye

İletiler: 311

İletigönderen Ram » Prş Tem 26, 2007 20:15

Semih R.Cabalar, teşekkürler.
Trip, kotasına güvenen varsa indirsin. :twisted: Benim "Pusu" bölümleri, televizyondan kayıt edildiği gibi duruyor. Sadece reklâmları sildim küçültme yapmadım. Dolayısıyla, jenerikte hayli yüksek kalite ve boyutta.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Veled » Prş Tem 26, 2007 20:27

Ram, ben indirdim abi süper olmuş :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 26, 2007 20:38

Ram, emegine saglik Mirim 8) Allah'tan kota sorunum yok :mrgreen: yalniz rapid'in süresi dolmus :? haftaya uzatayim :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Prş Tem 26, 2007 20:44

Semih R.Cabalar, beğendiysen güzel. :)

Türk-Kan, mirim. :artis: Türküler gider vallahi. :mrgreen:

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Trip » Prş Tem 26, 2007 20:51

Ram, sormayayım dedim ama öğrenmem lazım. :mrgreen: Senin harddisk kaç terabayt. :|
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye

İletiler: 311

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x