Ekrem İmamoğlu, Sinan Ateş'in baba evine taziye ziyaretinde bulundu

Genel & Güncel Konular

Ekrem İmamoğlu, Sinan Ateş'in baba evine taziye ziyaretinde bulundu

İletigönderen İlteriş Kağan » Cmt Oca 28, 2023 20:01

Ekrem İmamoğlu, Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamının yitiren Doç. Dr. Sinan Ateş’in Bursa’daki babaevine taziye ziyaretinde bulunup, ailenin acısına ortak oldu. Acılı annenin "Adalet yoksa niye yaşayalım? Adalet tecelli etmeli" sözleri kameralara yansıdı.

“SİS PERDESİNİN BİR AN EVVEL KALKMASI LAZIM”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara’da uğradığı suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Bursa’daki babaevine taziye ziyaretinden görüntüleri sosyal medya hesabından, “Uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Sinan Ateş'in acısı on binlerce yürekte hala taze. Bursa'daki acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundum. Bu cinayetin üzerindeki sis perdesinin bir an evvel kalkması lazım” notuyla paylaştı.

Haberin Videosu https://www.dailymotion.com/video/x8hmq6e
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk

x