'Emekli paşalar TV'de ahkâm kesiyor'

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

'Emekli paşalar TV'de ahkâm kesiyor'

İletigönderen Pınar » Cmt Eki 18, 2008 8:39

Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen AKP Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu.

Erdoğan, “Terör uzmanı adı altında birileri çıkıp televizyonlardan ahkam kesiyor” dedi. Başbakan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bakıyorsunuz ki emekli askerlerden bazıları çıkıp ahkam kesiyor. Bilerek, bilmeyerek... 10-15-20 yıl önce bölgede olanla bugün bölgede olanlar arasında çok şey değişti. Ama bunların hiçbiri değerlendirmeden ahkam kesiliyor. Bazıları kendi hayat hikayelerini anlatıyor.”

Erdoğan, “Birileri kalkıp şahsıma yönelik ’Genelkurmay’ın Başbakanı’gibi yakışıksız, çirkin ifadeler ortaya koyuyor. Biz bir devletiz. Ama biz, şu kurumun bu kurumun değil, tekilci bir yaklaşımla değil, biz Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı, milletin Başbakanıyız” dedi.

Medyaya yüklenen Erdoğan şunları söyledi: “Bu tür yaklaşımı gösteren medyaya da sesleniyorum. Kusura bakmayın siz kimin medyasısınız? Bunu da sormak bizim hakkımızdır. Hatalar üzerinden kalkıp da şu anda Silahlı Kuvvetler camiasını, erinden erbaşından komuta kademesine kadar oradaki moralin, motivasyonun yüksek olması gereken bir dönemde kalkıp da bu şekilde yaklaşımların, bu şekildeki bir basın anlayışının izah edilebilecek bir yanı yoktur.” Başbakan Erdoğan konuşmasında, basına sınırlama getirelemeyeceğini söyleyerek, “Demokrasi dışında çözüm bir yol aramıyoruz” dedi

Kaynak
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye
 
İletiler: 1380
Kayıt: Çrş Haz 06, 2007 7:47

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eki 18, 2008 9:10

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56


Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x