Emin Gürses Tahliye Edildi

Genel & Güncel Konular

Emin Gürses Tahliye Edildi

İletigönderen baragakal » Pzr Oca 31, 2010 0:38

Resim

Ergenekon davasının 97. duruşmasında tutuklu sanık Emin Gürses, tahliye olduktan sonra askeri birliklerin kapısının önünden bile geçmeyeceğini söyledi. Gürses, Ergenekon davasına bakan 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kendisinin Harp Akademileri Komutanlığı'nda yaptığı konuşmaların görüntüsünü istediğini anlatarak, "Ben Harp Akademileri'nde ders veriyordum. Ancak ben bundan sonra askeri birliklerin kapısının önünden geçmem." Dedi. Bunun üzerine tutuklu sanıklardan Sevgi Erenerol, "Neden geçmeyeceksiniz?" diye itiraz edince Gürses, "Genelkurmay Başkanı Orgeneralini teğmenini teslim etmiş. Ben niye geçeceğim?" Dedi.

Kaynak : http://www.rizedeyiz.com http://www.rizedeyiz.com/modules.php?na ... &sid=11993
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

Re: Emin Gürses Tahliye Edildi

İletigönderen orhunefe » Pzr Oca 31, 2010 0:44

Ümit Sayın gibi "anlaşmalı" mı tahliye edildi acaba?
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen bakkal » Pzr Oca 31, 2010 0:49

ipsiz recep in torunu haklı
büyük gçmiş olsun
=bakkal=
Kullanıcı küçük betizi
bakkal
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen baragakal » Pzr Oca 31, 2010 1:18

Orhunefe yazmis:
Ümit Sayın gibi "anlaşmalı" mı tahliye edildi acaba?
.

İçerdeyken daha iyi tanima sansi buldugu bazi sahislarla ilgili hayal kirikligi yasadigi belli; canini sikan iliskiler-olaylar gordugu açik. Zaten disariyla ilgili hayal kirikligini mahkemedeki siteminden anliyoruz. Emin Hoca bu saatten sonra kisilik olarak degismez: yine durust ve delikanli adamdir, ama husrana ugramistir...

Operasyonu yonetenler bu husranin suskunluga donusecegini farketmis ve azad etmisler. Mevla Emin Hocaya ve suçsuz oldugu halde içerde olan durust-onurlu insanlara kolaylik versin.
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

İletigönderen Deli Haydar » Pzr Oca 31, 2010 1:31

Emin Hoca'ya sözüm yok ama Ümit Sayın piyasadaki kitabının adını Dünyayı Yöneten Asıl Gizli Güçler* biçiminde değiştirip yeniden yayımlarsa şaşırmam. Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili ümitsizliğini kitabında belirten Ümit Sayın'ın, avukatını dahi şaşırtan dönüşümünün ardından Emin Gürses'in, en azından Genelkurmay Başkanı'nın orgeneralini teğmenini teslim ettiğini dillendirmesinin bile oldukça anlamlı olduğunu düşünüyorum.

* http://www.idefix.com/kitap/dunyayi-yon ... 8YZH5GK0Y2
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletiler: 714

İletigönderen BabaHoroz » Pzr Oca 31, 2010 2:03

Öncelikle geçmiş olsun diyorum.Özledik Emin Gürses'i.

Yaklaşık 2 senedir içerde Emin Gürses,bunun hesabını kim verecek ?
Sadece ve Sadece DENİZLİSPOR lu,Her konuda Objektif, Dobra, AntiEmperyalist ve Tam Bir TÜRK
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye

İletiler: 104

İletigönderen gokturkmka » Pzr Oca 31, 2010 11:40

düzmece senaryo yavaş yavaş kokmaya ve iftira attıkları insanları tahliye etmeye başladı. Sayın hocam ı ben bilirim, ipsiz receb in oğludur ve bakmayın siz sözlerine.... böyle insanlar sakınmazlar gözlerini budaktan. bence o sözü dalgasına söylemiştir. evet tsk ya bir kırgınlığı söz konusu olabilir. fakat gercek hayata biraz alışsın siz görün...

peki kim verecek bunca zaman içerde zorla geçirtilen zamanın hesabını? tutuklu halinde ölenlere ne demeli??? kim soracak hesabını??? bunların hepsi idamlıktır bence... idam geri getirlimeli ve yönetenler dahil tüm kuklalar vakit kaybedilmeden ibreti alem için, iğne ile değil elektrikli testere ile yavaş yavaş idam edilmeliler.

emasya protokolü nü gündemden çıkaracaklarını açıklamış az önce bakanların başı... :)

hocamın çıkışına çok sevindim...
Kullanıcı küçük betizi
gokturkmka
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen BabaHoroz » Pzr Oca 31, 2010 17:35

Sindirme operasyonuydu.İçeri girip çıktıktan sonra hiç gördünüz mü Erol Mütercimleri veya Sinan Aygün ü ? Gerçi Emin Gürses onlardan farklıdır yapı olarak ve meydanı ite kopuğa bırakmaz herhalde.
Sadece ve Sadece DENİZLİSPOR lu,Her konuda Objektif, Dobra, AntiEmperyalist ve Tam Bir TÜRK
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye

İletigönderen yigitler » Pzr Oca 31, 2010 20:05

Gecmis Olsun Sn Gurses. Allah Dogu Perincek, Mustafa Balbaly, Tuncay Ozkan ve diger tum vatanseverleri kurtarsin.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen BabaHoroz » Cmt Ara 07, 2013 2:27

Ve maalesef Emin Gürses i bir daha ekranlardan göremedik.Yıllar geçti ama ses soluk yok.İyi sindirmişler demek ki :cry:
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x