Emine Erdoğan Köşk için "istihareye" yat(ma)mış

Genel & Güncel Konular

Emine Erdoğan Köşk için "istihareye" yat(ma)mış

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 26, 2007 12:03

Resim

Emine Erdoğan Köşk için "istihareye" yatmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, Köşk için "istihare"ye yattığı öne sürüldü. Emine Erdoğan'ın, istiharelerinin sonucunda Başbakan Erdoğan'ın Köşk'e aday olmasına karşı çıktığı iddia edildi.

Prof.Dr. Osman Özsoy, haber7.com adlı internet sitesinde yer alan yazısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Çankaya için "hayırlı olanı istemek" anlamına gelen "istihare"ye yattığını öne sürdü. Özsoy, yakınlarından aldığı bilgiye dayanarak, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için Emine Erdoğan'ın birkaç kez istihareye yattığını iddia etti.

Özsoy şöyle dedi:

"Emine Erdoğan, eşi Tayyip Erdoğan'ın Çankaya'ya çıkmasının hayırlı olup olmayacağı konusunda 2-3 kez istihareye yatar. Fakat hiçbirinden böyle bir kararın Erdoğan Ailesi açısından olumlu olacağına dair bir ışık alamaz. Uyandığında gördüğü rüyaların onda bıraktığı etki, Çankaya'ya çıkmanın olumlu olmayacağı yönünde olur.
Erdoğan ailesinin çocuklarının genel kanaati de bu istikamette olur. 'Başbakanlıkta kalman ülkemiz için daha hayırlı olabilir baba' mesajını iletirler."

ERDOĞAN DA "AİLEM İSTEMEDİ" DEDİ

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün katıldığı Anayasa Mahkemesi'nin 45'inci kuruluş yıldönümü resepsiyonunda, Köşk adaylığını ailesinin istemediğini söyledi. Erdoğan, "Örgütle bu dertleşmeyi yaptıktan sonra ailemle de yaptım. Doğrusu ailem ve çocuklarım asla ve kesinlikle Çankaya'ya çıkmamı istemedi. Emine Hanım baştan beri buna karşıydı" dedi.

(ANKA)

Kaynak
En son Türk-Kan tarafından Prş Nis 26, 2007 23:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Sema » Prş Nis 26, 2007 12:10

Türk-Kan, Haber için sağol, Devlet yönetimi artık "istihare" ye yatılması ile çözüme ulaşıyor, vay vay ne durumlara geldi türkiyem :oops:
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen Hasta » Prş Nis 26, 2007 12:13

Sema, aynı şeyi düşündüm valla... :evil: Türk-Kan, saol...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 26, 2007 12:15

Sema, NuNNi, aynen öyle :evil:

ben seyi merak ettim:

Ortadogu'da oluk oluk akan kanin sorumlusu Büyük Ortadogu Projesinin Esbaskanligi icin de istihareye yatmis mi Bayan Erdogan acaba?
"hayirlidir" diye bir isaret mi geldi de bizden sakladi medYalama yine? :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Veled » Prş Nis 26, 2007 12:45

Türk-Kan, haber için teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Nihan » Prş Nis 26, 2007 13:13

Emine Hanım'ın vardır bir bildiği. Önce bir Abdullah Gül'ü deneyelim sonra gelen tepkilere göre Köşk'e çıkarız veya çıkmayız diye düşünüyordur. Bana göre de her durum aynı sonucu verecektir: RTE. 8)
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 26, 2007 15:48

Nihan, Gül "emanetcilik" yapmaya alisik zaten diyorsun yani :mrgreen:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Prş Nis 26, 2007 16:29

Türk-Kan, mirim :artis:

Bu kadının İbrani asıllı olma olasılığı kuvvetlidir. Bu durumda, istihare için kabalaya baş vurması ise kuvvetle muhtemeldir. Kimisi istişare yapar, kimisi istihare... Ama üzülmemek lâzım. Milletimiz de düzenlenen mitinglerle, istiade oluyor. Kimseden istianede bulunmadan mitinge gelen de var, istiare-i telmiyye'ye baş vurup, bindirilmiş kıta diyen de var. İstidare medyalama, Tayyip hükümetinin istidamesini istemedi mi¿? Neden¿? Çünkü Tayyip gömlek çıkarttı ya, istihale oldu ya... Ama yalan, göreceksiniz burnu çok istitale olacak. Eninde sonunda kaderleri, milletin elinde, istizale olacaktır. Bizden istifade edeceğine, istifanı ver artık Tayyip efendi. Ama nerde...

Allah'tan isticare ediyor, istiaze diyorum. İsticabe olur inşallah...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen logical » Prş Nis 26, 2007 16:36

Türk-Kan, haber için sağol ;)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
logical
Üye
Üye

İletiler: 204
Konum: Dünyadan Mekan:67 Vatan:55 Görev:Tehlike Takım:Besiktash ;) Age:18 Sex: Y Location:PBoard.net/org

İletigönderen MedceziR » Prş Nis 26, 2007 20:06

Amma komedisiniz haa, istihareye yatar yatmaz size ne.

Hem herkes kendi görüşünü savunsun diyorsunuz hem de eleştiriyorsunuz.

İbrani falan diye bazı şeyler gördüm üstte, ne o bunlar yeni numaralar mı?

AKP'yi ve Tayyip Erdoğan'ı dış politika yönünden eleştirebilirsiniz bende eleştiriyorum, PKK ile yaptıklarını yapmadıklarını eleştirebiliriniz bende eleştiriyorum - hatta bu konuda rezilin ötesindeler - Ama hiç kimseyi dini inancı yönünden eleştirmeyin. Hem herkesin inancı kendine diyorsunuz hemde istihareye yatıp yatmamasına karışıyorsunuz. Nasıl iş anlayamadım. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Çetin Taş » Prş Nis 26, 2007 20:15

Medcezir,bence arkadaşlar dini inancını eleştirmiyorla ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti için hayati öneme sahip olan Cumhurbaşkanlığı konusunda alınan kararın bir hanımefendinin yattığı istihare olmasıdır sanırım arkadaşlarımın eleştirdiği.Ve de bence çok haklılar.
Yüce Atatürk'ün LAİKLİK ilkesi işte böyle durumlar da daha iyi anlaşılıyor.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen MedceziR » Prş Nis 26, 2007 21:48

Çetin abi, iyide cumhurbaşkanlığı seçimi için Tayyip Erdoğan'ın kafasında binlerce kurgu vardır, ayrıca c.başkanlığı seçimi tam olarak bu olaya da bağlanmıyor birsürü nedeni vardır bunun.

Sözün özü ben Erdoğan'ın c.başkanığına adayı olmamasını bu olaya bağlamıyorum. Onun kafasında başka dalavereler vardır. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen TÜRKHAN » Prş Nis 26, 2007 21:49

haber için sağol
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye

İletiler: 426

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 26, 2007 23:55

Emine Erdoğan Köşk için "istihareye" yatmamış

Başbakanlık kaynakları, Emine Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı için "istihare uykusuna yattığını" iddia eden Prof.Dr. Osman Özsoy'u yalanladı.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bu iddiasını haber7.com haber sitesindeki yazısında dile getiren Prof.Dr. Osman Özsoy'un, Emine Erdoğan'a yakınlığının bulunmadığı da bildirildi.

Prof.Dr. Osman Özsoy'un Emine Erdoğan'ın çevresinde tanınmadığı ve bilinmediği belirtildi. Başbakanlık kaynakları, "Söz konusu kişinin yazdığı bu yazı tamamıyla hayal mahsulüdür. Söz konusu kişi Emine Hanım'ın hiçbir yakını tarafından tanınmamakla birlikte böyle bir iddiayı neye dayanarak kaleme aldığı anlaşılmamıştır. Yazıdan da anlaşılacağı üzere bu tamamıyla hayal mahsulü bir iddiadır" diye konuştular.

Prof.Dr. Osman Özsoy, haber7.com alı internet sitesinde yer alan yazısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Çankaya için "hayırlı olanı istemek" anlamına gelen "istihare"ye yattığını öne sürmüştü. Özsoy, yakınlarından aldığı bilgiye dayanarak, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için Emine Erdoğan'ın birkaç kez istihareye yattığını iddia etmişti.

ERDOĞAN DA "AİLEM İSTEMEDİ" DEDİ

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün katıldığı Anayasa Mahkemesi'nin 45'inci kuruluş yıldönümü resepsiyonunda, Köşk adaylığını ailesinin istemediğini söyledi. Erdoğan, "Örgütle bu dertleşmeyi yaptıktan sonra ailemle de yaptım. Doğrusu ailem ve çocuklarım asla ve kesinlikle Çankaya'ya çıkmamı istemedi. Emine Hanım baştan beri buna karşıydı" dedi.

(ANKA)

Kaynak

Önemli bir olay anlasilan, Basbakanlik yalanlamis.. :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Pzt Nis 30, 2007 22:22

MedceziR yazdı:Amma komedisiniz haa, istihareye yatar yatmaz size ne.

Hem herkes kendi görüşünü savunsun diyorsunuz hem de eleştiriyorsunuz.

İbrani falan diye bazı şeyler gördüm üstte, ne o bunlar yeni numaralar mı?

AKP'yi ve Tayyip Erdoğan'ı dış politika yönünden eleştirebilirsiniz bende eleştiriyorum, PKK ile yaptıklarını yapmadıklarını eleştirebiliriniz bende eleştiriyorum - hatta bu konuda rezilin ötesindeler - Ama hiç kimseyi dini inancı yönünden eleştirmeyin. Hem herkesin inancı kendine diyorsunuz hemde istihareye yatıp yatmamasına karışıyorsunuz. Nasıl iş anlayamadım. . .

Yeni numaram bu Medcezir, var mı bir itirazın¿? Bizim büyüklerimizden öğrendiğimiz bir şey vardır. Kimle ne zikredersen zikret, dilin bildiğiyle kalsın. Bilirsen dilin dillensin, bilmezsen dilin delinsin. Herkesin inancı kendinedir. Amma velâkin, olasılıkları asla göz ardı etmemek lâzım!

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x