Emniyette seks kasedi

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Emniyette seks kasedi

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 26, 2007 9:48

MOBES Emniyet'in otoparkında bir kadınla seks yapan 6 polisi görüntüledi.

Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 6 polis memuru, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkında bir kadınla sevişirken yakalandı.

Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün önünde nöbet tutarak, koruma hizmeti yapan yeni polis memurları, uzun süredir Emniyet binasına gelip giden bir kadınla tanıştı. İddiaya göre, polislerle sık sık sohbet eden bu kadın önceki gece, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına geldi. Polis memurları bu kadınla bir süre sohbet etti. Ardından kadının polislerden hoşlandığını söylemesi üzerine polis memurları, ismi açıklanmayan kadına, birlikte seks yapmayı teklif etti.

Garaja baskın
Garaja inen polis memurları, bir arabanın içinde sırayla kadınla sevişmeye başladı. Bu sırada MOBESE kameraları bir kadınla birlikte garaja inen polis memurlarını tespit etti. Yetkililer de şüpheli bu durum üzerine garaja baskın yaptırınca, polislerle kadını uygunsuz şekilde yakaladı. Tutanak tutuldu ve kadının ifadesi alındı. İsmi açıklanmayan kadın, polis memurlarıyla kendi isteğiyle birlikte olduğunu söyledi.

Cerrah çok sinirlendi
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, önceki gün seks skandalına adı karışan 6 polis memurunu yanına çağırarak sert tepki gösterdi. Çok sinirli olduğu öğrenilen Cerrah'ın, polislerin açığa alınması için talimat verdiği bildirildi. Bunun üzerine polisler hakkında soruşturma başlatıldı ve açığa alma işlemi yapıldı. Açığa alınan memurlardan birinin 15 yıllık, diğer beşinin ise asaleten ataması yeni onaylanan genç polisler olduğu bildirildi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen |Cansu| » Prş Tem 26, 2007 15:13

aaa yuh yani yaa diyecek laf yok bunlara millet kendini aşmışş valla :twisted: :twisted: :twisted: paylaşım için saol ablacımm :roll:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye
 
İletiler: 2689
Kayıt: Cmt Nis 21, 2007 16:43


Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x