emre günaydın şov yaptı:allah türk'ü korusun

Genel & Güncel Konular

emre günaydın şov yaptı:allah türk'ü korusun

İletigönderen Veled » Cmt May 19, 2007 10:56

'ALLAH TÜRK’Ü KORUSUN'
Malatya’da 1’i Alman 3 kişinin öldürülmesi olayının kilit ismi Emre Günaydın ilk kez basın karşısında şov yaptı.
Resim

18 Nisan’da Malatya’daki Zirve Yayınevi’nde biri Alman 3 kişinin katledildiği olayın kilit ismi Emre Günaydın dün sağlık kontrolünden geçirildi. Hastane çıkışında karşısında gazetecileri gören Günaydın, “Allah Türk’ü korusun” diye bağırdı. Yoğun güvenlik önlemleri altında Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne “Akrep” adı verilen zırhlı polis aracıyla getirilen Emre Günaydın’a, polis yeleği ve şapkası giydirildi. Oğlunun hastaneye getirileceğini öğrenen baba Mustafa Günaydın da hastane önüne geldi. Oğlunu görmeye çalışan Mustafa Günaydın, “Oğlum seni seviyorum. Ben her zaman arkandayım” diye bağırdı. Emre Günaydın da, “Ben de seni seviyorum baba” diye karşılık verdi. Doktor muayenesi tamamlanan Günaydın, daha sonra yeniden Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
[img]http://img187.imageshack.us/img187/4436/turkk2mb1.jpg[/img]
MALATYA'YI HIRİSTİYANLIKTAN KURTARMAK İSTEMİŞ

Malatya'da, yayınevi katliamının planlayıcısı ve azmettiricisi olduğu belirtilen Emre Günaydın'ın sorgusuyla ilgi ilginç ayrıntılar da ortaya çıktı. Günaydın'ın, "Baktım Malatya'da son yıllarda Hıristiyanlık çalışması ilerlemiş durumda. Misyonerlik çalışmasında bulunanlara 'dur' denilmesi gerektiğini düşündüm. Bu işi Malatya'da yapacak kişinin de ben olduğum düşüncesi hakim oldu. Beni oraya bu duygular götürmüştü" dediği öğrenildi.

VATAN
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 19, 2007 11:03

Allah korusun tabi Türk'ü.Ona itirazım yok ama senin gibi beyinsizlerden,Ogün Samast gibi beyinsizlerden,Mehmet Ali Ağca gibi itlerden ve daha nice Türklük-Müslümanlık adına cinayetler işleyip Türklüğe ve Müslümanlığa zarar verenlerden korusun Türk'ü.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x