Malatyada 1i Alman 3 kişinin öldürülmesi olayının kilit ismi Emre Günaydın ilk kez basın karşısında şov yaptı.

18 Nisanda Malatyadaki Zirve Yayınevinde biri Alman 3 kişinin katledildiği olayın kilit ismi Emre Günaydın dün sağlık kontrolünden geçirildi. Hastane çıkışında karşısında gazetecileri gören Günaydın, Allah Türkü korusun diye bağırdı. Yoğun güvenlik önlemleri altında Malatya Beydağı Devlet Hastanesine Akrep adı verilen zırhlı polis aracıyla getirilen Emre Günaydına, polis yeleği ve şapkası giydirildi. Oğlunun hastaneye getirileceğini öğrenen baba Mustafa Günaydın da hastane önüne geldi. Oğlunu görmeye çalışan Mustafa Günaydın, Oğlum seni seviyorum. Ben her zaman arkandayım diye bağırdı. Emre Günaydın da, Ben de seni seviyorum baba diye karşılık verdi. Doktor muayenesi tamamlanan Günaydın, daha sonra yeniden Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
[img]http://img187.imageshack.us/img187/4436/turkk2mb1.jpg[/img]
MALATYA'YI HIRİSTİYANLIKTAN KURTARMAK İSTEMİŞ
Malatya'da, yayınevi katliamının planlayıcısı ve azmettiricisi olduğu belirtilen Emre Günaydın'ın sorgusuyla ilgi ilginç ayrıntılar da ortaya çıktı. Günaydın'ın, "Baktım Malatya'da son yıllarda Hıristiyanlık çalışması ilerlemiş durumda. Misyonerlik çalışmasında bulunanlara 'dur' denilmesi gerektiğini düşündüm. Bu işi Malatya'da yapacak kişinin de ben olduğum düşüncesi hakim oldu. Beni oraya bu duygular götürmüştü" dediği öğrenildi.
VATAN