En büyük aşkını anlat...

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

En büyük aşkını anlat...

İletigönderen dln___dln » Sal Ağu 28, 2007 15:52

ömründeki en büyük aşkını anlat... paylaştıkça güzelleşiyor valla...
[img]http://img79.imageshack.us/img79/9792/304stiklalkl1.gif[/img]
15 Kardeşimizin Daha Canı Toprağımıza Feda Oldu...Bu Toprak Öyle Kutsal Bir Toprak İşte..!
Kullanıcı küçük betizi
dln___dln
Üye
Üye

İletiler: 364

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ağu 28, 2007 16:17

dln___dln, basligi düzenledim.

sanirim bugün yeterince uyari aldiniz :) Türkce imla kurallarina uymayan baslik ve yazilariniz bundan sonra uyarisiz silinecektir!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Gilda » Çrş Ağu 29, 2007 16:13

Valla anlatmayi isterdim ama, su anda kitap haline geliyor reklam olmasin :twisted:
artik yayinlanirsa bir gün hepinize kitabimi imzalar yollarim....
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Panzehir » Çrş Ağu 29, 2007 17:26

Yaşamadan anlatmam mümkün değil. Gerçi yaşasam bile ilerde burda anlatmam.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen dln___dln » Çrş Ağu 29, 2007 21:28

ama paylaştikça rahatlasın abicim... :roll: yinede sen bilirsin....:alkolik:
[img]http://img79.imageshack.us/img79/9792/304stiklalkl1.gif[/img]
15 Kardeşimizin Daha Canı Toprağımıza Feda Oldu...Bu Toprak Öyle Kutsal Bir Toprak İşte..!
Kullanıcı küçük betizi
dln___dln
Üye
Üye

İletiler: 364

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Eyl 01, 2007 22:14

Ne aşkı yaa...

Şimdilerde AşK dediğin 3 gün canım , aşkım diyip sonra sırt çevirmek, ihanet etmek, bütün duyguları hiçe saymak... değil mi :evil:

Ben bunu yaşadım bunu bilirim...

geceleri uykunu bölüp onu düşünmek kar kalır yanına...

ihanetini , vefasızlığını sindiremezsin...

kendini yiyip bitirirsin...

ama nafile...

Onun umrunda bile değilsindir...

AşK buysa ... :evil:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen |Cansu| » Pzr Eyl 02, 2007 7:59

Ne aşkı yaa...

Şimdilerde AşK dediğin 3 gün canım , aşkım diyip sonra sırt çevirmek, ihanet etmek, bütün duyguları hiçe saymak...

Ben bunu yaşadım bunu bilirim...

geceleri uykunu bölüp onu düşünmek kar kalır yanına...

ihanetini , vefasızlığını sindiremezsin...

kendini yiyip bitirirsin...

ama nafile...

Onun umrunda bile değilsindir...

AşK buysa ...

hee tabe tabe bizde inandık ruh halinden belli cnmm :P :P :P 8) bizden demi saklıyosunn :( :(
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Eyl 02, 2007 9:26

her insan yaşamıştır ben de yaşadım ve bitti...

insan yaşayarak öğreniyo bazı şeyleri ama

Unuttum sonunda çok da mutluyum böyle :)

artık ileriye bakmak lazım geçmiş içini karartıyo insanın...

cansu yazdı:hee tabe tabe bizde inandık ruh halinden belli cnmm :P :P :P 8) bizden demi saklıyosunn :( :(

o başka bişey :)
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Pzr Eyl 02, 2007 13:40

her insan yaşamıştır ben de yaşadım ve bitti...

insan yaşayarak öğreniyo bazı şeyleri ama

Unuttum sonunda çok da mutluyum böyle

artık ileriye bakmak lazım geçmiş içini karartıyo insanın

Tabikide çok doğal bişey ben şaka takıldım öle kusura bakma :roll: ki sen bakmazsındaa :P :P :wink:

benm küçük aşkım olmadiki büyük olsunn :twisted: :twisted: inandırıcı demi :mrgreen:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen cemoka19 » Pzr Eyl 02, 2007 15:59

ortaokul yıllarında çok sevmiştim birisini ama bırakıp gitti o yüzden aşk meşk boş geliyor artık bana ben inanmıyorum aşka
Kullanıcı küçük betizi
cemoka19
Üye
Üye

İletiler: 155

İletigönderen Trip » Pzr Eyl 02, 2007 16:27

İlkokul 3 den 5 e kadar aşık olduğum bir kız vardı. :) Bir türlü söyleyememiştim sevdiğimi :mrgreen: En büyük aşkım değildi ama çok sevdiğim bir kızdı. :) Adı da Fuldendi. :P Sınıfta küme çalışması falan yapıyordu öğretmen.Bende onunla aynı kümeye denk gelince bir sevinişim vardı hala unutmam. :mrgreen: Hayatımın en mutlu anıydı diyebilirim. :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye

İletiler: 311

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Eyl 03, 2007 9:30

cansu yazdı:

benm küçük aşkım olmadiki büyük olsunn :twisted: :twisted: inandırıcı demi :mrgreen:

nasıl inandık bilemezsin :twisted: :)

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Pzt Eyl 03, 2007 9:34

Büyük yaşamadım zaten büyük olan aşk bitmez eğer bitti ise büyük olmamıştırr ,işte anladınız siz :P :P :P
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Eyl 03, 2007 9:41

cansu, belli canım ne kadar küçük olduğu , yazdığın yazılardan anlaşılıyo , ama güzel yazıyon Allah var şimdi :)

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Pzt Eyl 03, 2007 9:54

:kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: Efsane kesinlikle yazıların benle hiç bir alakası yokk kesinlikle şimdi bide aldatma ile yazı yazmayı düşünüyorumm ama vazgeçtimm :mrgreen: :mrgreen: yazdığım şeyler sadece yazı benle alakalı değill :wink: ne ağlayacak kadar terkedildimm neden yanacak kadar karşılıksız aşk yaşadımm yani imkansız :mrgreen: nese başlık amacını geçtii :kikirik:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk