Engin Alan, Levent Göktaş ve Esaret Altındaki Tüm Komutanlarıma İthaf Ederim.

Engin Alan, Levent Göktaş ve Esaret Altındaki Tüm Komutanlarıma İthaf Ederim.

İletigönderen Alp Ergenekon » Çrş Oca 29, 2014 18:58

Engin Alan, Levent Göktaş ve Esaret Altındaki Tüm Komutanlarıma İthaf Ederim.


İkinci kez dünyaya gelme şansım olsa kesinlikle sizler gibi olmak istediğim saydı değer komutanlarım.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bazı özellikleriniz itibarı ile ender, bazı özellikleriniz ile tek komutanları.

Yokluğunuzu fırsat bilen iblis sürüleri iş başında ve hiç bu kadar meydanı boş bulmadılar.
Hiç bu kadar cüretkar olmadılar.
Dahası; hiç bu kadar aleni olmadılar, kendilerini hiç bu kadar ifşa etmekten uzak durmadılar.

Tüm bu çirkinlikler sahnelenirken bir şeyler yapamamanın çaresizliği içinde kahrolduğunuzu tahmin edebiliyorum.
Çünkü benzer duygularla ben ve bizim gibi milyonların da kahrolduklarını çok çok iyi biliyorum.

At izinin it izine karıştığı böylesi bir vatan ve millete ihanet dolu kaotik ortamda, bu iblis sürüsü, kimlerden oluşuyor bunun adını da koyalım.

Hiç kuşku yok ki asıl planlayıcı olanlar küresel iblisler. Dün Kurtuluş savaşını verdiğimiz iblisler kimlerse bugünde aynı iblisler yine sahnede.
Uygulayıcıları ise yerli işbirlikçilik görevine tayin edilmiş yerli iblisler.

Küresel iblisi tanıyoruz.
Yerli iblisi son 12 yıl içinde tanımaya başladık.

Dinler arası diyalog savunucuları, medeniyetler ittifakı temsilcileri, üstlendikleri görev ve sorumluluğun farkında olmadan kendisini yabancı projelere eş başkan ilan eden gözü dönmüşler,Türk Milleti çıkarları aleyhine destek temin eden medya ve kalemşörleri, TSK’ya kumpas kuran ve buna destek verenler, Türk’lük şuurunu oluşturan ERGENEKON gibi milli değerlerimizi terör örgütü ismi ile karalamaya çalışan zavallı aklı evveller,12 yıllık AKP iktidarı döneminde devlete sızarak darbe yapmaya çalışan hükümet ve ittifak içinde olduğu diğer uğursuzlar…

Sıralamaya devam etsek bu liste daha uzayıp gider. Ancak Küresel iblisle işbirliği içinde olan bu yerli iblis sürüsünü artık tanıyor ve biliyoruz.

Esaret altında olan çok kıymetli ve saygı değer komutanlarım;

Vatanseverler olarak tam bağımsız ve egemen bir Türk Devleti uğruna başlattığımız şanlı mücadelemiz her geçen gün artarak devam ediyor.

Allah’ın izni ve yüksek adaleti ile çok yakında esaret hayatınızın biteceğine inanıyor ve bu günü milyonlar olarak sabırsızlıkla bekliyoruz.

İşte o gün, bu iblis sürüsünün artık özgür olan varlığınız karşısında eskiden olduğu gibi yine titremeye başlayacağı gün olacak.
O gün, ikinci kez vermek zorunda kaldığımız yeni kurtuluş savaşı ya da yine bir Ergenekon’dan çıkış döneminin önemli evrelerinden birisi olacak, bağımsız ve egemen bir Türk Devleti adına başlattığımız bu mücadelemiz daha bir anlam kazanacak.

Allah’a yemin olsun ki, Türk Milleti olarak asla tercihimiz olmayan bu kurtuluş savaşını da kazanıp ikinci kez bir Ergenekon Destanı daha yazacağız.

Yemin olsun ki, yapamaz isek gök girsin kızıl çıksın!
Bu memleket, dünyanın beklemediği bir müstesna mevcudiyetin tecellisine sahne oldu. Bu sahne, 7 bin senelik bir Türk Beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgârlarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvelâ korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı, onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu, şimşek, yıldırım, güneş oldu. Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
Alp Ergenekon
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 41
Kayıt: Cmt May 02, 2009 14:42
Konum: Ankara

Şu dizine dön: Alp Ergenekon

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x