Engin Altan Düzyatan ailesiyle birlikte Dubai'ye taşınıyor.

Genel & Güncel Konular

Engin Altan Düzyatan ailesiyle birlikte Dubai'ye taşınıyor.

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzt May 26, 2025 22:50

Engin Altan Düzyatan, ailesiyle birlikte Türkiye'yi terk ediyor. Ülkeden ayrılma kararı alan Düzyatan, iddialara göre Dubai'ye taşınma kararı aldı.

Engin Altan Düzyatan, Türkiye'yi terk etme kararı aldı.

Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ve çocukları Emir Aras ile Alara'yı da yanına alarak Birleşik Arap Emirlikleri'nin gözde şehri Dubai'ye taşınıyor.

NEDEN DUBAİ'YE YERLEŞİYOR?
Bu kararın ardında birkaç etken yatıyor. Öncelikle hem Engin Altan Düzyatan'ın hem de eşi Neslişah Alkoçlar'ın Dubai'yi çok sevdikleri biliniyor.

Kararda etkili olan bir diğer önemli faktör ise Neslişah Alkoçlar'ın kız kardeşi Aslışah Demirağ ile eşi Kaan Demirağ'ın da Dubai'de yaşıyor olması.

KARARININ EN ÖNEMLİ SEBEBİ: ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ
Düzyatan çiftinin Dubai'ye yerleşme kararındaki en büyük etkenin ise çocuklarının eğitimi olduğu iddiaları gündeme geldi.

Sabah gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt'un haberine göre, ünlü çift, oğulları Emir Aras ve kızları Alara için Dubai'de İngilizce eğitim veren uluslararası bir okul buldu ve çocukların kayıtlarını da şimdiden yaptırdı.

Çocukların eylül ayında, Dubai'deki yeni okullarına başlaması planlanıyor.
Ünlü çift, oğulları Emir Aras ve kızları Alara için Dubai'de İngilizce eğitim veren uluslararası bir okul bulmuş ve çocukların kayıtlarını da şimdiden yaptırmış. Çocukların eylül ayında Dubai'deki yeni okullarına başlaması planlanıyor.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2297

Türk insanını aptal yerine koyuyorlar.

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzt May 26, 2025 23:00

Bunlar dubai'ya gidiyor Arap ülkesinde çocuklarına KALİTELİ İngilizce eğitim vermek için! Tabi Arap ülkelerinin İngilizler kurduğu için mantıklı!

Hiçbir sanat değeri olmayan,saçma sapan uyduruk dizilerde rol yaparak köşeyi dönüyorlar. Sonrada bütün paraları toplayıp Türkiye'de kaçıyorlar. Bu dizileri seyredenlerde Osmanlı yeniden kurulup bütün dünyaya hükmedeceğini sanıyorlar. Türk insanını aptal yerine koyuyorlar.
Milletin vergileri ile servet yap git o parayı yurt dışında harca.
Çok güzel ve donanımlı imam hatip okullarımız var. Burada okul yokmu niye gidiyor. Ülkeyi terketmesi büyük talihsizlik.
Orada da Amerikan okula gönderecektir, emin olabilirsiniz..
Çocuğunu Amerika’da dünyaya getirmişti zaten…
Türkiye'de liyakatli eğitim mi bıraktılar! Gidebilen kaçıyor doğal olarak. Burada kalanlara da eğitim sistemi mükemmel palavraları kalıyor.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2297

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x