Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi’nde - Ensest bile denedim diyor- umarım anası değildir- bunlarda her ayak var.

Genel & Güncel Konular

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi’nde - Ensest bile denedim diyor- umarım anası değildir- bunlarda her ayak var.

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzt Oca 02, 2023 20:06

2018 yılında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde temizlik işçisi olarak göreve başlayan, 2020 yılında öğretim üyesi yapılan ve son olarak 2022 yılında Özel Kalem Müdürü olarak atanan Cemal Saygın
Resim
Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi’nde Özel Kalem Müdürü Cemal Saygın’ın kadro vaadiyle cinsel istismarda bulunduğu ve şantaj yaptığı . Üniversite soruşturma başlattı.

ÜNİVERSİTEDEN AÇIKLAMA: SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Konuyla ilgili olarak Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi’nden yapılan açıklamada ise olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Son günlerde kaynağı/ göndereni belirsiz e-posta ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddialara ilişkin olarak isnatta bulunulan personelimiz hakkında idari inceleme / soruşturma başlatılmış olup, inceleme/soruşturma tamamlandığında kamuoyuyla paylaşılacaktır."

Resim

"Şu an Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde özel kalem müdürü olarak görev yapan Abdurrahim Cemal Saygın, 2018’de temizlik işçisi olarak göreve başlıyor. 2020’de üniversitede derse girerek öğretim görevlisi yapılıyor. Yine aynı uygulama. 2022’de özel kalem müdürü olarak atanıyor. Torpil ve hülle düzeni burada da işletiliyor. Üniversiteye hoca olmanın bir saygınlığı kalmıyor. Siyaset kanalı devreye giriyor bu durum üniversitedeki hocalar arasında infial yaratıyor." 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne "Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi bu sertifikalara uygun ilana çıkıyor sonra da ilana uygun belirlenen kişiler üniversiteye memur olarak alınıyor, yani TÜGVA’lı 54 kişi üniversite de memur olarak görev başı yapıyorlar"memur olarak alınan 54 kişiye halk eğitim üzerinden TÜGVA kanalıyla sertifikalar aldırılıp iş ilanı çıkarttırıldığı.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2376

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x