Enver Altaylı: "Türkeş'i idamdan CIA kurtardı"

Tartışma Alanı

Enver Altaylı: "Türkeş'i idamdan CIA kurtardı"

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 06, 2008 0:24

Eski MİT mensubu Enver Altaylı ve CIA'nın Özbek asıllı Türkiye Eski Şefi Ruzi Nazar anlatıyorlar:

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen yakup_cemil » Prş Şub 07, 2008 18:04

Ülkücüler tarihte Atatürk'ün de acilen başının ezilmesi gereken bir yılan olarak

tarif ettiği komunizm ve sosyalizm fitneleri ile mücadele etmiş ve bu mücadelede

yaklaşık 5000 şehit vermiştir.

Atatürk'ün böyle bir sözü var midir? Var ise kaynagi ile paylasir misin? Sosyalizm neden fitnedir?
Aynı zamanda bu süre zarfı içerisinde maalesef

solcu diye nitelendirdiğimiz fakat komunizm ve sosyalizmi kabul etmeyen insanlar

da canlarından olmuştur.

solculuk nedir?

Dünyada ise o zamanlar komunizm ile mücadeleyi üstlenmiş bir Nato ve Amerika

söz konusudur. Bu nedenle ülkücülerin Türkiye'de bu tür ideolojilere yönelik

mücadelelerinden dolayı Abd'den destek aldığı yıllar yılı söylenir durur.

ABD tüm Avrupa'da komunizme karsi Gladyo'yu yaratmis ve desteklemistir.
Bu koskocaman bir yanlıştır. Ülkücüler Ameriak'dan veya Nato'dan dolayı değil,

Türk'ün doğasına uymadığından dolayı komunizm fitnesine dur demek istemiştir.

Ne alaka! ABD'den paralar, silahlar gelmeseydi de göreydim ben o sözde ülkücüleri. Vatan, ülkü sözlerinin arkasina saklanan cok mafya babasi taniyoruz.

Bu habere gelince Türk-Kan abla sana saygım sonsuz ancak haberin içeriğine de

bakınca Ruzi Nazar dostluğundan dolayı rahmetli Başbuğ'a yardım etmek istemiştir.

Sn. Nazar kişisel hatrını ortaya koymuştur. Cia söz konusu bile değildir.

Bence haberin başlığı yanlış...

Ben de seni severim kardesim. Fakat haberin basliginda bir hata yok. Nazar zamanin CIA Türkiye Istasyon Sefi ve Türkes ile aile dostu. Ne kisisel hatiri? CIA Istasyon Sefi ile can dost olmak da ayri bir konu tabii.

Duygusal olmayin. Türkes'i sevebilirsiniz. Allah rahmet eylesin. Ama kusursuz görmeyin.

Kardesim, yanlislika mesajini alintilayacagim yere "düzenlemisim"... özür dilerim :?
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen deliyurekkadir » Çrş Şub 13, 2008 12:29

Atatürkün kominizm (bolseviklik) hakkinda sözleri icin Hulki Cevizoglu nun Isgal ve Direnis isimli kitabina bakabilirsiniz.

Atatürkün sözlerini okuduktan sonra, halen hem Atatürkcüyüm, hemde kominist (sosyalist) diyen varsa, iki yüzlü derim.
Kullanıcı küçük betizi
deliyurekkadir
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 13, 2008 15:53

Atatürk bolsevizmden söyle bahseder:

"Bizim görüşümüz bilinir ki Bolşevizm ilkeleri değildir. Bolşevizm ulus içinde acı çeken bir sınıf halkı gözönüne alır. Bizim milletimiz ise tümüyle acı çekmiş, zulüm görmüştür"

Fakat konu Atatürk'ün bolsevizm hakkindaki görüsleri degildir! Bu konuyu tartismak isteyen ayri bir baslik acabilir.

Bu basligin konusu CIA'in Türkes'i idamdan kurtardigi gercegidir.

Lütfen konu disina cikmayalim.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen deliyurekkadir » Çrş Şub 13, 2008 16:00

Konu disi yorum yapmayin!!!
Kullanıcı küçük betizi
deliyurekkadir
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen bone fletcher » Çrş Şub 13, 2008 22:11

izlidigimde 90 lık dededen bise anlamadmda :D,ayrıca 27 mayıs benim dogum günüm :D

abd bizim natodan zaten koruyucumuz gibi bisey ve cıa inde herhangi bir kisi veya teşkilatı kurtarması cok abartılıak bise digil gibi göründe bana.konu dısına cıkdıysamveya yanlıs yazdıysam özür dilerim ama ben o adamdanda bise anlamadım :D
dota hesap?:D
Kullanıcı küçük betizi
bone fletcher
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen Egeli » Cum Şub 15, 2008 1:23

Enver Altaylı gibi çok önemli bir insanın bu günlerde gözönünde tutulmasının ve açıklamalarının çok iyi analiz edilmesi gerekir!
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen yakup_cemil » Pzr Şub 17, 2008 23:46

Türkan abla yazımın üstünde oynama yapmışsın bu nasıl saygıdır anlamadım.

İsteyen google'ı açar bakar Atatürk'ün komunizm ve sosyalizm hakkındaki

görüşleri ve söyledikleri sabittir. Yazdıklarımın hepsinin arkasındayım her

ülkücüyüm diyen ülkücü olsaydı bu memleket bu duruma gelmezdi.

Şu mafya babası diye tabir ettiğin insanları da ayrıca merak ettim.

Ben "Başbuğ" hatasız demiyorum ancak yanlış yerden yanlış sonuç çıkarılmış.

Tekrar üstüne basa basa söylüyorum Başbuğ'u idamdan alan kurum değil,

şahıstır. Son olarak da şunu söylemek istiyorum: Komunistler de ülkücüler gibi

emperyalizme karşıdır fakat şimdi onlara sormak istediğim şey şu:

"Komunizm kimin emperyalist düşüncesidir?

istiyorsanız ben söyleyeyim. Komunizm Rusya'nın sıcak denizlere inme amacı ile

Türkiye'de kullandığı bir emperyal düşüncedir. Bir fitnedir, bir yalandır ve başı

ezilmelidir....
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Şub 18, 2008 0:05

yakup_cemil yazdı:Türkan abla yazımın üstünde oynama yapmışsın bu nasıl saygıdır anlamadım.

Simdi ayip ettin ama, özür de dilemistim:
Kardesim, yanlislika mesajini alintilayacagim yere "düzenlemisim"... özür dilerim :?

yakup_cemil yazdı:İsteyen google'ı açar bakar Atatürk'ün komunizm ve sosyalizm hakkındaki

görüşleri ve söyledikleri sabittir.

Sabittir deyince sabit olmuyor kardesim. Google'da bakacaksak burada ne isimiz var.

Ayrica bu konu icin ayri bir baslik acabilirsin, orada tartisiriz.

yakup_cemil yazdı:Tekrar üstüne basa basa söylüyorum Başbuğ'u idamdan alan kurum değil,

şahıstır.

Buna sen inaniyorsan inanmaya devam et kardesim. Ruzi Nazar CIA Türkiye Istasyon Sefi olmayacakta, sahsi hatiri icin idam iptal edilecek.. :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen bone fletcher » Pzt Şub 18, 2008 20:17

Buna sen inaniyorsan inanmaya devam et kardesim. Ruzi Nazar CIA Türkiye Istasyon Sefi olmayacakta, sahsi hatiri icin idam iptal edilecek.. :D

harika bi cvpdı :D

ama yazılarda sanki 20 yıılık cıa muhabbetine anlam veremdim madem bu kadar eminsin bence herseyi söyle.kurum digilse kim bilelim ali mi velimi ?elelamin dediginden bizde cıkarırız sonuc.bi ispat koyarsan veya GERCEK bi bilgi memnun olurum
dota hesap?:D
Kullanıcı küçük betizi
bone fletcher
Üye
Üye

İletiler: 26

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x